Gurmanski specijaliteti sa potpisom novog šefa kuhinje

U samom srcu Zagreba točno nasuprot Zagrebačke katedrale na Kaptolu 5, nalazi se Restaurant Kaptolska klet i njezina sestrinska konoba Bracera.

Troje najbržih čitatelja koji su prvi točno odgovorili na kviz koji smo objavili u ponedjeljak, 14. listopada dobili su ručak ili večeru za dvije osobe.

Dobitnici:
Željko Topić
Stanko Gudelj
Andrea Cindrić

Pravila nagradnjača saznajte ovdje.

Svečano otvaranje Restauranta Kaptolske kleti i konobe Bracera održalo se 9. rujna uz razne gurmanske specijalitete sa potpisom novog šefa kuhinje šefa Viktora Kranjčeca, jednog od najpoznatijih šefova u Hrvatskoj.

Dok u Restaurantu Kaptolska klet možete uživati u okusima tradicionalnih zagrebačkih recepata, u konobi Bracera opustite se uz dalmatinske specijalitete i puninu okusa mediteranske kuhinje.

U budućnosti nova filozofija Kaptolske kleti i njezine sestrinske konobe Bracera je da turistima pokaže svu snagu gastronomske kuhinje, poslovnim ljudima brz i kvalitetan poslovni ručak,a zaljubljenima intimnu večeru za dvoje.

Možete organizirati i neke od najvažnijih događaja u vašem životu od krstitki, vjenčanja, nezaboravnih rođendanskih proslava, te raznih drugih obiteljskih i poslovnih događanja.

Povratak na Net.hr