Raj na zemlji

AJME LJEPOTE! Šest plaža na našoj obali koje će posjetiti svaki romantik

Ove plaže svojom prirodnom ljepotom oduzimaju dah. Dovoljno ih je samo pogledati da biste dobili poriv odmah se spakirati i krenuti. Uživajte!

Plaža Pasjača

Nalazi se u selu Popovići u Konavlima. Do prekrasne šljunčane plaže u podnožju strmih stijena se dolazi puteljkom i stepenicama izdubljenim u stijenama. Idealna je za parove i romantičare koji žele uživati u privatnosti.

Plaža Pupnatska Luka

Ova šljunčana plaža nalazi se u širem području grada Korčule, a slika govori više od riječi.

https://www.instagram.com/p/8px9AYTaLP/?tagged=pupnatskaluka

Plaža Sturič

Plaža Sturič jedna je od najljepših pješačnih plaža koja se nalazi na sjevernoj strani poluotoka Lopar. Čine je dvije prekrasne pjeskovite uvale do kojih se može doći pješice ili morskim putem. Plažu krase netaknuta priroda i kristalno čisto more.

https://www.instagram.com/p/BIpxD9yg1OJ/?tagged=sturicbeach

Plaža Stiniva

Plaža Stiniva je jedna od najljepših skrivenih plaža na otoku Visu i općenito na Jadranu. Nalazi se na južnoj strani otoka Visa. Okružena je dvjema visokim liticama, a između njih je šljunčana plaža duga 30-ak metara i barem jednom svojom polovicom uvijek je u sjeni. Ove je godine u izboru čitatelja portala European Best Destinations proglašena najljepšom plažom u Europi.

stiniva plaza

Plaža Slanica

Najpopularnija plaža na Murteru nalazi se u uvali Slanica. Plaža je šljunčana, a u moru je pijesak. Okružena je stijenama i borovom šumom. Prekrasna boja mora prelazi iz tirkizne u modro-plavu.

https://www.instagram.com/p/BG1X-S8N3Q-/?tagged=slanica

Plaža Murvica

Nekoliko kilometara od razvikanog Zlatnog rata nalazi se lijepa skrovita uvala Dračeva s prekrasnom šljunčanom plažom. Murvica je smještena na zapadu općine Bol, oko četiri kilometra od plaže Zlatni rat.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr