'SI*E U POKRETU'

PRSATU BOMBU TRAŽILI DA IH NAUČI SKAKATI: Ona snimila infarktan video i okrenula 156.000 kuna; Frajeri složni: ‘Vrijedilo je!’

Odmah nakon što se izazovna snimka raspršila po cijeloj aplikaciji, ekipa se počela masovno pretplaćivati na njezin Only Fans račun

Katiana Kay bila je samo još jedan model na TikToku i Instagramu s prosječnom količinom pratitelja. Čak ni njezin račun na 18+ platformi Only Fans nije stvorio značajniju pompu te je ova bujna ljepotica bila izgubljena u konkurenciji s drugim modelima širom svijeta.

No, sudbina je imala drugačije planove za prsatu manekenku jer je ona sada doslovno preko noći stekla impresivan broj obožavatelja na društvenim mrežama, a također i na Only Fansu nakon što je na TikToku objavila 14-sekundni videoisječak koji pokazuje ljudima “kako pravilno skakati”.

Naime, jedan je korisnik Katiani postavio izravno pitanje tijekom interakcije uživo: “Možeš li me naučiti kako da skačem?” Ona je ubrzo objavila video koji je umalo srušio internet.

Spremila u džep 25.000 dolara

Manekenka je u njemu nosila usku smeđu majicu ispod koje je sramežljivo provirivao tamnoplavi grudnjak. Video je na TikToku začas postao viralan i u samo jednome danu prikupio više od 600.000 pregleda.

@katianakayy

Reply to @alecrobayo highly requested

♬ How to jump katianakay – Katiana Kay

DEČKO POKAZAO KAKO POVEĆAVA USNE KOD KUĆE: Snimka se proširila, a i liječnici skočili u šoku

Odmah nakon što se izazovna snimka raspršila po cijeloj aplikaciji, ekipa se počela masovno pretplaćivati na njezin Only Fans račun, što je dovelo do toga da je Kay istoga dana dobila više od 1000 novih pretplatnika i zaradila čak 25.000 dolara (oko 156.000 kuna).

Tijekom videozapisa čuje se Katiana kako podučava osnove skakanja riječima: “Prvo čučnete, opteretite gluteuse, onda se zaletite prema gore i tako skačete.” Njezina banalna poduka privukla je  nezapamćenu pozornost gledatelja, ali očigledno ne zbog svoje poučne naravi.

Savršeno svjesna zašto je hit

Katiana je otkrila kako iza snimanja toga hit videa ne postoji nikakva posebna priča te da nikada nije mogla ni pomisliti da će se iz njega izroditi nešto ovako veliko. Ipak, muški dio publike svesrdno joj je zahvalio što ih je tako nesebično naučila skakati.

@thegagewhite

#duet with @katianakayy 🙄 #fyp #robertwillkillmewhenheseesthis #sorryrob

♬ How to jump katianakay – Katiana Kay

“Video je bio totalno iskren, nisam puno razmišljala o njemu. Ljudi uvijek komentiraju i traže od mene da skačem, očito samo zato da mogu gledati moje si*e u pokretu. Pa sam zaključila da bi bilo komično napraviti TikTok o tome – cijelo vrijeme sam se smijala”, rekla je novopečena zvijezda za Newsflare.

Manekenka se požalila da su je veći dio života maltretirali zbog velikih grudi, ali da se sada osjeća sretnom jer njezin glavni adut u golemoj mjeri privlači muškarce.

Povratak na Net.hr