banner

SVAKOG PETKA I SUBOTE

PROCURILE SNIMKE S TAJNIH PARTYJA U ZAGREBU: Usred lockdowna tulumare po hotelima, ali tvrde: ‘Ne kršimo mjere!’

Tulumi u ovome formatu do daljnjega će se održavati svakoga petka i subote, sve dok za njih bude bilo interesa

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke tuluma koji se navodno održao nakon proglašenja lockdowna u, ni manje ni više, nego u jednome zagrebačkom hotelu. Telegram doznaje da je riječ o Timeout Heritage Hotelu Zagreb.

Organizatori: Sve je po propisima

Među snimkama je i ona domaće influencerice Eme Helene, koja je izazvala brojne komentare. U videu koji je obajvila na TikToku prikazan je party u pravom smislu riječi, a Ema je snimala svoj odraz u zrcalu, sređena tip-top u ultradekoltiranoj crvenoj haljini i s teškim makeupom.

@emahelenayt

Hotel room parties in Zagreb, Croatia #party #zagreb #croatia

♬ original sound – Ema Helena

Organizatori ovakvih zabava tvrde da su potpuno u skladu s mjerama, jer se unutar svake sobe nalazi tek šestero ljudi koji su registrirani kao gosti hotela, a s DJ-om i ekipom iz ostalih soba spojeni su putem videopoziva preko aplikacije Zoom. Drugim riječima, gosti smješteni u različitim sobama navodno ne dolaze u kontakt tijekom zabave.

Tulumi će biti svakog petka i subote

Jedan ovakav party je već održan, a naveliko se planiraju i nova događanja. Štoviše, tulumi u ovome formatu do daljnjega će se održavati svakoga petka i subote, sve dok za njih bude bilo interesa – i, naravno, uz strogo poštivanje protuepidemijskih mjera i smjernica HZJZ-a.

Ako ovakve zabave zažive, planiraju i uvođenje dodatnih atrakcija osim DJ-a. Tako se spominju i karaoke te neke igre, a pravila će biti ista – kontakt isključivo preko Zooma. Na pokusnom partyju bili su, osim Eme Helene, još neki poznati hrvatski influenceri, kao što su Lay-Z i Fran Lauš.

Povratak na Net.hr