PREDIVNA GESTA

PROBAJTE NE ZAPLAKATI: Sin ocu otplatio hipoteku za kuću; ‘Marljivo si radio cijeli život i sada možeš u mirovinu’

Otac je isprva odmahivao glavom u nevjerici, misleći kako ga sin zeza, no kada je shvatio da govori istinu preplavile su ga emocije

Jamie Nyland, 24-godišnja TikTok zvijezda iz Engleske, otplatio je čitavu hipoteku svog oca Richarda i snimio dirljivi trenutak kada mu je to priopćio.

Nyland, koji ima više od 2,3 milijuna pratitelja na TikToku, početkom tjedna je objavio snimku na kojoj ulazi u očevu sobu i baca mu ključeve kuće.

“Upravo sam otplatio vašu hipoteku. Nazvao sam banku i otplatio svaki novčić duga. Sada si vlasnik ove kuće. Marljivo si radio cijeli život i sada se možeš umiroviti”, rekao je Jamie ocu.

Richard je isprva odmahivao glavom u nevjerici, misleći kako ga sin zeza, no kada se uvjerio da je Jamie ozbiljan preplavile su ga emocije. Inzistirao je da ne može prihvatiti tu gestu, no kada je shvatio da je stvar gotova kroz suze je rekao: “Ti si najbolji sin na svijetu”.

“U oporuci već piše da je tvoja. Što je moje, tvoje je. Volim te”, rekao je Richard dok je vraćao ključeve Jamieju.

Dirljivi video završava zagrljajem oca i sina, a Jamie je kasnije pojasnio kako je hipoteku otplatio tako što je četiri godine objavljivao videoisječke na platformi Vine, a 10 godina na YouTubeu. “Moj jedini cilj bio je da otplatim očevu hipoteku”, naglasio je mladić.

@jamie.nyland

He deserves this.. ❤️

♬ Home – Edith Whiskers

Video je pregledan više od 2,5 milijuna puta, a u komentarima pljušte pohvale na račun Jamiejeve velikodušnosti.

“Prekrasno”, “Ti si predivna osoba, a tvoj otac to zaslužuje”, “Možete biti sretni što imate jedno drugoga”, “Svaki roditelj želi ovakvog sina”, “Plačem na poslu”, “Lagao bih kada bih rekao da se nisam rasplakao”, pisali su TikTokeri.

Povratak na Net.hr