ISPLATILO JOJ SE

POTROŠILA 200.000 KUNA NA ZAHVATE KAKO BI NAŠLA DEČKA: Sada zajedno snimaju porniće i vrte nevjerojatnu lovu

Razvedena žena potrošila je nevjerojatnih 30.000 dolara na plastične operacije kako bi dobila više Tinder spojeva i pronašla novu ljubav nakon što joj se raspao brak

Manekenka Amanda Martin (26) iz Las Vegasa potječe iz obitelji u kojoj se primjenjivao strog i vrlo zaštitnički odgoj, a sa samo 20 godina udala se za časnika američke mornarice. Međutim, svega nekoliko godina kasnije, brak joj se raspao, a ona je odlučila da želi popraviti svoj život i svoj izgled, u nadi da će pronaći vezu koja će je emocionalno ispuniti.

Najprije se usredotočila na svoju težinu te uz pomoć osobnoga trenera izgubila više od 30 kilograma. Kada je postala zadovoljna svojom kilažom, odlučila je povećati grudi. No, to je bio tek početak njezina koketiranja s plastičnim operacijama.

Zvijezda stranice za odrasle

Od tada je Martin potrošila čak 30.000 dolara (gotovo 200.000 kuna) na promjenu svoga izgleda i postizanje “idealnoga tijela”, što je uključivalo prijenos masti i liposukciju, kao i filere u usnama te implantate na stražnjici.

“Način na koji ja sebe vidim dolazi iznutra. Oduvijek sam smatrala da su moja unutarnja ljepota i osobnost nevjerojatne. Jednostavno volim izgled prilagoditi onomu što već osjećam prema sebi iznutra”, izjavila je za Daily Mail.

Zbog svoga novog izgleda, 26-godišnja Amerikanka dobila je golemo samopouzdanje te je počela objavljivati provokativne fotografije na društvenim mrežama. Njezin cilj bio je pronaći muškarca, ali brzo je postala popularna; prikupila je 4,3 milijuna pratitelja i počela prodavati 18+ sadržaj, od kojega zarađuje 1,5 milijuna dolara godišnje na platformi Only Fans.

S novim dečkom snima porniće

Naravno da je pronašla i novoga partnera, 30-godišnjega Johna, koji zajedno s njome snima pornofilmove te joj pomaže u održavanju društvenih mreža.

“Imati muškarca koji ne samo da me razumije, već me i podržava u mojem uspjehu doista je nevjerojatno. Osjećam se tako ponosno. Doslovno sam napravila brend i posao samo od toga što sam ja i kako zabavljam ljude na društvenim mrežama”, zaključila je Amanda.

Povratak na Net.hr