STIŽE PRELUDA OPCIJA / Pornhub se širi: Želite se povezati s akterima iz filmića ili čak pronaći srodnu dušu? Ma sve može!

SexType.Me će omogućiti korisnicima Pornhuba da u potpunosti shvate svoj tip seksualnosti, pa čak se i povežu s nekim od njihovih omiljenih modela

24.11.2021.
15:16
shutterstock

U suradnji s Muzejom seksa i istraživačkim institutima za seksologiju, Pornhub je najavio da će masovno proširiti prvo svjetsko istraživanje o seksualnosti, temeljeno na istraživanju.

SexType.Me je online alat koji korisnicima pomaže da otkriju svoje seksualne karakteristike prije nego što usporede svoje profile s Pornhub modelima, pa čak i s prijateljima.

Tim koji stoji iza toga, uključujući molekularnog biologa Leeja Silvera i istraživačicu Kristen Mark, nada se da će 'demistificirati' seks i omogućiti sudionicima da iskoriste svoje novostečeno razumijevanje za povećanje seksualnog ispunjenja.

“Čovječanstvo je oduvijek tražilo društveno prihvaćanje od svojih vršnjaka. Seks i seksualnost su još uvijek tabu teme za mnoge ljude. To može dovesti do osjećaja izolacije kada vlastite želje doživljavamo kao devijantne ili nepoželjne. SexTypeMe nudi empirijski sažetak naše seksualnosti kroz seksualni profil”, rekao je tim za seksualni wellness u Muzeju seksa u intervjuu za IFL Science.

Otkrivanje najsitnijih detalja vaših seksualnih želja

“Nadamo se da ćemo demistificirati seks na način na koji je Myers-Briggs demistificirao osobine ličnosti. Budući da smo svjesniji vlastitog seksualnog profila, možemo tražiti usklađenije i ispunjenije seksualne odnose. SexTypeMe pomoći će korisnicima pronaći kompatibilne partnere koji dijele njihove seksualne interese, a ne samo toleriraju ih. Naš upitnik vas može čak upoznati s elementima vaše seksualnosti koje još niste razmatrali!”

Sama anketa ulazi u najsitnije detalje vaših seksualnih želja. Međutim, ona također prodire u vaše osobine osobnosti – dajući dubok uvid u impulzivnost, disciplinu i još mnogo toga – i kako se te osobine odnose na seks. Uostalom, seks nije samo u bičevima i lancima – odlučujući čimbenik u seksualnoj kemiji često je veza između partnera.

Razumijevanje seksualne osobnosti

Nakon dovršetka, anketa vam omogućuje da svoj seksualni profil uparite s mnogim Pornhubovim zvijezdama, što vam omogućuje da svoju zabavu prilagodite rezultatima. Sudjelovanjem, korisnici će također pomoći istraživačima da postignu svoj cilj generiranja dovoljno velike veličine uzorka da konačno analiziraju seksualne osobnosti i njihov odnos s tradicionalnim osobinama osobnosti. Rezultati će biti objavljeni u znanstvenom časopisu nakon završetka.

“U srži seksualnog zdravlja je razumijevanje seksualne osobnosti i želja”, rekao je Pornhub za IFLScience.

“SexType.Me će omogućiti korisnicima da u potpunosti shvate svoj tip seksualnosti, čak i uparujući korisnike s nekim od njihovih omiljenih modela. Sretni smo što smo partner s Muzejom seksa i sudjelujemo u projektu koji može biti zabavan i edukativan, te koristimo našu vjernu bazu kako bismo potaknuli istraživanja koja mogu donijeti značajne promjene.”

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali