Spas za ekrane

POGLEDAJTE TEST IZDRŽLJIVOSTI: U Hrvatsku je napokon stigla ultimativna zaštita za vaš smartphone

Popravljanje loma zaslona koštat će vas vremena i novaca pa je najbolje rješenje preventivno djelovati i osigurati dodatnu zaštitu za vaš smartphone.

Iako postaju sve funkcionalniji, smartphoneovi su i dalje poprilično krhki i osjetljivi na vanjske utjecaje. Rizici su brojni, a i najmanji udarac, slučajni pad ili kontakt s vodom mogu oštetiti vaš uređaj.

Upravo zato, važno je na vrijeme osigurati dodatnu zaštitu za smartphone. I to onu najbolju i najkompletniju, a upravo takav proizvod nudi  kompanija Mobile Outfitters koja je nedavno stigla i na naše tržište.

Mobile Outfitters su prisutni na više od 700 lokacija u više od 40 zemalja, a nude cjelokupnu zaštitu za ekran, rubove, poleđinu i kameru.

Clear-Coat Fusion folija

Kako bismo provjerili posebnost ove ponude, svratili smo do njihove poslovnice u Avenue Mallu. Ondje nas je dočekala Milica Katić iz Mobile Outfittersa koja nam je za početak pokazala kako izgleda proces izrade snažnih Clear-Coat folija za zaštitu. Folije se režu na licu mjesta pomoću posebnog ‘cuttera’ koji je napravljen isključivo za ovu svrhu.

„On je uvijek up to date i svaki tjedan se uploadaju novi modeli. Primjerice, čim je izašao novi iPhone 12, odmah sutradan smo imali zaštitu za njega“, ispričala nam je Milica.

Trenutno imaju modele za više od 2000 uređaja, od mobitela i satova do laptopa i tableta pa čak i za e-cigarete.

Svi proizvodi imaju doživotni program zamjene, što znači da idući put ne plaćate foliju, nego samo njezino postavljanje.

U ponudi Clear-Coat folija možete birati između Original, Fusion i Matte opcije, a za kompletnu zaštitu trebat će vam i Fusion Bumper koji štiti rubove od oštećenja. Sami birate proizvode i razinu zaštite pa se cijene kreću od 169 kuna za zaslon do 639 kuna za cjelokupnu zaštitu.

Sve folije su savitljive i ne mogu puknuti, a ne smetaju radu fingerprint senzora koji će i dalje besprijekorno očitavati vaš otisak.

Da ovo ne bi bile samo prazne riječi, Milica je za nas napravila i test. Mobitel s Clear-Coat Fusion folijom i bumperom bacila je na pod, a zatim ga namjerno udarala po ekranu. Prvo sa zaštitom, a potom bez. Finalne rezultate testa pogledajte u videu:

 

Ako vam se sviđa Mobile Outfitters filozofija i želite postati partner brenda, sada je najbolja prilika! Clear-Coat folije su trenutno dostupne samo u Mobile Outfittersu, a želja im je  osigurati što veću dostupnost proizvoda u cijeloj Hrvatskoj.  Ako i vi želite ostvariti poslovnu suradnju i postati dio Mobile Outfitters obitelji, javite se na e- mail kontakt@moutfitters.hr ili posjetite www.moutfitters.hr.

Više informacija o samim proizvodima pronađite na službenoj stranici, Facebooku, Instagramu, Youtube kanalu ili svratite do njihovog štanda u Avenue Mallu u Zagrebu.