Žena je bila toliko pijana da je pala s kreveta nakon što se popela na uspavanog muškarca kako bi mu pružila oralni seks

Marie Le-Mar, 38-godišnjakinja iz Engleske, osuđena je na tri i pol godine zatvora nakon što se ušuljala u dom nepoznatog i oženjenog muškarca te mu pružila oralni seks dok je spavao, piše Mirror.

Žena je bila toliko pijana da je pala s kreveta nakon što se popela na uspavanog muškarca, a on se šokirao kada je shvatio da se ne radi o njegovoj supruzi, stoji u dokumentima sa suda.

Pijana Le-Mar je skinula odjeću i ušla u muškarčevu sobu nekoliko dana prije nego što je počeo prvi lockdown prošle godine. Stariji muškarac spavao je odvojeno od supruge zbog njegova hrkanja, a probudio se tako što mu je žena u mrklom mraku pružala oralni seks.

"Greškom je pomislio da se radi o njegovoj ženi. Optuženica ga je pokušala povući na sebe kako bi se seksali, ali onda je pala s kreveta. Tada je on shvatio da se ne radi o njegovoj ženi. Upalio je svjetlo i shvatio da se radi o pijanoj i goloj strankinji", istaknuo je tužitelj John Farmer.

Žrtva je rekla supruzi što se dogodilo, a ona je odmah pozvala policiju. Dok su čekali dolazak službenika, Le-Mar je drugoj ženi prijetila nokautiranjem. Opirala se uhićenju i udarila policajca nogom u prsa.

'Ne može objasniti svoje ponašanje'

Nakon intervjua u kojem je tvrdila da se ničeg ne sjeća, Le-Mar je prihvatila optužbe o prisiljavanju na seksualne aktivnosti bez pristanka, seksualni napad, obični napad i napad na policajca.

Njezin odvjetnik Derek Johashen na sudu je rekao kako je Le-Mar imala težak život i da nikad prije toga nije počinila seksualni prijestup.

"Taj je muškarac ne privlači niti bi to ikada razmotrila. Ne može objasniti zašto se tako ponijela. Nije predatorica. Zloupotrebljavala je alkohol i droge. U ovom slučaju bila je toliko pijana da je pala s kreveta. Alkohol nikad nije isprika, ali radi se o ženi koja čuje glasove u glavi", objasnio je.

Unatoč tome, sudac Thomas Rochford nije imao milosti.

"Seksualni prijestupi protiv muškaraca su jednako ozbiljni kao oni počinjeni nad ženama", zaključio je.