VIRALNI HIT

PA OVO JE ŽEŠĆI ŠOU! Žene priznale čime su masturbirale dok još nisu ni znale što je to. Ekipa na podu: ‘Oprosti, tata…’

Nevjerojatno je koliko se žena prepoznalo u videu ove tiktokerice; popis predmeta s kojima klinci eksperimentiraju sramotno je dug

Djeca nauče što im stvara ugodu puno ranije nego što roditelji misle. Seksualna ugoda nije iznimka! Iako je to vrlo nevino jer zapravo još i ne znaju o čemu je riječ, nije tajna da se klinci vole dirati po genitalijama i da pritom nešto osjećaju.

Nedavno je tiktokerica Rebecca Maxwell snimila video koji je pokrenuo pravi trend. U njemu je priznala čime se samozadovoljavala prije nego što je uopće otkrila što su masturbacija i seks.

“Imala sam jastuk koji je bio u obliku limenke i izjahala sam ga do maksimuma, a da nisam znala ništa. No, odradio je posao”, ispričala je. Snimka je, očekivano, brzo prikupila 100.000 pregleda, a onda su joj se u komentarima javile žene sa sličnim ispovijestima.

CURU SU ZAMALO UBILE – TANGE: ‘Mama mi je pregledala guzu i odmah me odvezla na Hitnu. Završila sam na operaciji…’

@rebeccamaxwell69

I need answers. Did y’all just finger yourself ?!?! #girlproblems #thegirlsroom

♬ original sound – Becks

Imale su osjećaj krivnje

“Krastavac. I vratila sam ga u kuhinju. Žao mi je, mama”, “Nikad ovo nikomu nisam priznala. Nikad. Tatin šišač dlačica u nosu koji je vibrirao. Oprosti, tata”, “Stavila sam mobitel na vibraciju i zamolila prijateljicu da mi pošalje stotinu poruka. Rekla sam joj da nešto eksperimentiram”, samo su neke od njih.

Druge su priznale kako su se bojale da rade nešto pogrešno: “Uvijek sam se osjećala krivom jer sam zamišljala mrtve pretke kako me gledaju s neodobravanjem”, “Smiješno je što smo sve mislile da samo mi to radimo.”

Potaknuta ovim silnim priznanjima, korisnica Kylie Serl snimila je svoju verziju videa na istu temu, u kojoj je prokomentirala odgovore. I kod nje se našlo more novih ispovijesti.

PORNHUB IZBACIO REKLAMU KOJA JE SAVRŠENO SAŽELA SVA UPOZORENJA LIJEČNIKA: ‘Prestanite gurati ove stvari gdje im nije mjesto!’

@kylieserl

#greenscreen #fyp #foryou #viral #womenshealth #funnycomments

♬ original sound – Kylie Serl

Popis je sramotno dug

“Imala sam voštani odljev svoje ruke, a mislim da sam ga malo previše koristila jer se vosak otopio”, “Plišani medvjedić. Moja sestra se čudila zašto ima neobičan miris”, “Plišana igračka u obliku lava Mufase. Osjećala sam se loše zbog toga što mu radim pa sam ga zatvorila u ormar da me ne gleda”, pišu žene na TikToku.

“Stopala moje barbike. Nikad nisu išla unutra, samo su igrala nogomet vani, ako me kužite”, “Vibrirajući miš za moju mačku. Vibriranje je trajalo samo pet sekundi pa sam morala uporno stiskati gumb”, “Masažer za vrat moje bake. Ona ga nikad nije koristila, ali ja jesam”, još su neki od komentara, ali ni to nije sve. Čitajte dalje…

“Duge svijeće koje je moja baka držala na svijećnjaku. Nisam mislila da ću ovo ikomu priznati”, “Podnožje kreveta i sprave na igralištu. Rekla sam prijateljici što radim i kakav je osjećaj pa smo to isprobale zajedno. Nismo imale pojma što radimo”, “Moja električna četkica za zube nije korištena za pranje zuba od moje 11. godine”, “Isprobala sam svaki tuš koji sam ikad vidjela.”

@rebeccamaxwell69

#greenscreen #buzzfeed #ladies #womenempowerment

♬ original sound – Becks

Povratak na Net.hr