SUSJEDA IZ PAKLA

OVA ZBILJA NIJE NORMALNA: Susjedi poslala bizarno pismo: ‘Neka prestane.To smeta moje pse i pticu’

Bizarni sadržaj pisma zaprepastio je mnoge korisnike Twittera koji su nesretnoj ženi slali prijedloge kako da se osveti zloj susjedi

Brutalna poruka koju je jedna mama dobila od susjede postala je viralna nakon što ju je ona podijelila na društvenim mrežama, a u njoj je od nje tražila da ograniči vrijeme boravka svog mališana vani na 15 do 20 minuta dnevno, jer njegovo ponašanje uznemirava njezina dva psa i ptice, piše Mirror.

Amerikanka je fotografirala pismo i objavila ga na Twitteru pod opisom “Da, ovo je stvarno”. Susjeda joj je čak zaprijetila da će pozvati policiju ako ne zauzda svog mališana.

Bizarni sadržaj pisma zaprepastio je mnoge korisnike Twittera koji su nesretnoj ženi slali prijedloge kako da se osveti zloj susjedi. Komentirali su kako bi djetetu trebala kupiti bubnjeve ili lonce i tave pa da lupa po njima vani.

HinemanBobbie/Twitter

Zaprijetila se policijom

“Draga ‘susjedo’, preselili ste se u ovo susjedstvo prije godinu dana i željela sam vam dati vremena da sami riješite ovaj problem, ali očito ste previše bezobzirni da to učinite. Svakog dana ovog tjedna, kada je vrijeme bilo lijepo i svi prozori bili su mi otvoreni, pustiti ste svoje dijete da trči po dvorištu i smije se bez kraja i konca.

To jako smeta moja dva psa i pticu koja sjedi pokraj prozora i voli gledati u vaše dvorište. Možda biste dijete trebali zamoliti da manje buči, ili mu barem ograničite vrijeme koje provodi vani na 15 do 20 minuta dnevno, tako da moji psi mogu mirno boraviti u dvorištu, da vaše dijete ne gledaju kako trči unaokolo. Ako se takvo ponašanje nastavi, ja ću pozvati policiju”, pisalo je u pismu.

Poruka je postala viralna 2015. godine, a sada se ponovo počela dijeliti po društvenim mrežama.

“Mislim da djetetu trebate kupiti rog”, “Neka ona pozove policiju, ispast će dibidus luda. Dajte svom djetetu velike, glasne glazbene instrumente ili lonce i tave!”, samo su neki od komentara.

Povratak na Net.hr