BIZARNI REKORD

OVA JE ŽENA DONEDAVNO BILA VLASNICA NAJDUŽIH NOKTIJU NA SVIJETU: Bili su dugi preko 7 metara, a trebale su joj 3-4 bočice laka

Ayanna je puštala nokte gotovo 30 godina, a nedavno je odlučila kako je vrijeme za praktičniji stil

Ayanna Williams, ponosna vlasnica najdužih noktiju na svijetu, nedavno je odrezala svoje nokte čija je ukupna dužina čak 733,55 centimetara.

Guinnesova rekorderka puštala je nokte gotovo 30 godina, zbog čega nije mogla obavljati jednostavne svakodnevne zadatke, poput pranja suđa ili mijenjanja posteljine.

SVE JE POČELO S JEDNIM PIERCINGOM I JEDNOM TETOVAŽOM PRIJE 4 DESETLJEĆA: Rolf sada ima 61 godinu i ne planira stati

Unatoč tome što ih je puštala tako dugo, odlučila ih je odrezati kako bi započela s “novim životom” u kojem ju ništa neće ograničavati. Ipak, priznaje da će joj nedostajati njeni sablasno dugi nokti.

“Puštala sam nokte nekoliko desetljeća, a sada sam spremna za novi život. Znam da će mi nedostajati, ali došlo je vrijeme da se oprostim s njima”, izjavila je Ayanna za Guinness.

Screenshot/YouTubeFoto: Screenshot/YouTube

“Moram biti jako, jako oprezna sa svojim pokretima. Obično se u glavi pripremam za idući korak kako se ne bih ozlijedila s noktima ili ih slomila. Uzbuđena sam zbog rezanja noktiju jer se veselim novim počecima. Bez ili s noktima, uvijek ću biti kraljica”, dodala je, no ne isključuje mogućnost da ih ponovno pusti.

Ova Teksašanka je nekoć trebala tri ili četiri bočice laka za nokte kako bi ih ukrasila, za što joj je trebalo nekoliko dana.

Njeni nokti bit će izloženi u muzeju ‘Believe It or Not’ u Floridi.

Screenshot/YouTubeFoto: Screenshot/YouTube

Iako je Ayanna potukla svoj prijašnji rekord postavljen 2017., Amerikanka Lee Redmond još uvijek drži rekord za najduže ženske nokte koji su ikad zabilježeni. Naime, ona ih je počela puštati 1979. godine, a bili su dugi čak 8,65 metara, no nakon stravične prometne nesreće ostala je bez njih.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr