BROJNE KOMPLIKACIJE

OTIŠLA NA PODIZANJE GUZE I ODMAH POŽALILA: ‘Ljudi, žao mi je zbog svega što sam rekla o operacijama’

Britanka je poručila pratiteljicama da sve rezultate mogu ostvariti odlaskom u teretanu te da joj je žao što je zagovarala operaciju

Influencerica Renee Donaldson (24) objavila je emotivni video na YouTubeu u kojem se ispričala pratiteljima što je promovirala plastičnu kirurgiju nakon što je iskusila komplikacije nakon brazilskog podizanja stražnjice, piše Daily Mail.

Britanku na YouTube kanalu prati gotovo 140.000 korisnika, a nedavno se obratila mladim ženama s porukom da ne mijenjaju svoja tijela raznim zahvatima i podijelila svoje loše iskustvo s operacijama u Turskoj.

Objasnila je kako je iskusila komplikacije nakon prve operacije, nakon čega je bila primorana obaviti još dva zahvata kako bi popravila štetu.

Komplikacija za komplikacijom

Naime, htjela je liposukciju u kojoj su joj masnoće s trbuha trebali prenijeti u stražnjicu. No, kirurzi su odstranili masnoće samo s donjeg dijela trbuha, a ne s gornjeg. Tada su krenule komplikacije, točnije u lijevom dijelu stražnjice razvila joj se infekcija.

Nakon tri mjeseca pozvali su je iz klinike da se vrati kako bi ispravili problem iako, kako kaže, rane joj tada još uvijek nisu zacijelile. Ni nakon druge operacije Renee nije postigla željeni izgled pa se vratila u Tursku na treću operaciju. Nakon toga joj je nateklo bedro i bilo je bolno na dodir.

View this post on Instagram

You see these models on Instagram and you think I want a body like this. Well you don’t get told everything don’t let social media make you want to change your whole body . Don’t let being insecure about your body make you want to change the things God gave you. I have been quite and away from social I’m not as active as I am. And that’s because I have been fighting this leg of mine the pain is out of this world and medication is the only thing stopping this pain my leg is only getting bigger and bigger i can’t even stand on that leg I put all my weight on my other leg. I have lost so much weight and the bad thigh is still getting bigger. Moral of the story it is not worth it. To those that want to do surgery spend that fucking money and get it done properly I won’t bash people that want to do it but make sure your spending more than £3500 on a bbl you pay for what you want don’t go turkey I have done this to many times and still came out botched I’ve cried myself to sleep I have been in a dark place I’m tired of going hospital I’m tired of being on tablets I’m tired of feeling like this so let this be a wake up call for those that think bbl is a easy thing I will be going away soon to one of the best surgeons in the world I didn’t care how much it cost my health is important and I will keep you all updated on my Instagram. 💔💔💔💔💔. Ps : I don’t want sympathy and I don’t care about being judge or attacked girls need to be aware and understand the field they are going into. —————————————————————————- *this content is exclusively signed with Caters News agency.

A post shared by MISS RFABULOUS (@missrfabulous) on

Trenutno čeka četvrtu operaciju koju će obaviti u Londonu i nada se kako će tada njene muke doći kraju.

“Moji bolovi su užasni i ima dana kada uopće ne mogu hodati. Radi se o neizdrživim bolovima, a svaki put kada bih se požalila, rekli bi mi kako je to normalno”, rekla je Renee u videu. Otkrila je i kako joj se javilo 20-ak djevojaka čije su operacije također pošle po zlu.

Teretana umjesto operacija

“Molim vas, nemojte ići na operaciju ako nije pitanje života ili smrti. Što god poželite možete ostvariti vježbanjem u teretani. Žao mi je zbog svake štete i utjecaja koje sam prouzročila promoviranjem operacije”, dodala je influencerica.

Poželjela je podići stražnjicu gledajući “savršena tijela” djevojaka na društvenim mrežama. Uz to, priznala je kako je mislila da će lakše postići svoj cilj operacijom, nego redovitim odlascima u teretanu.

“Nisam bila zadovoljna svojim tijelom. Bila sam nesigurna zbog trbuha i sala na leđima. Htjela sam imati savršeno tijelo. Gledala sam djevojke na društvenim mrežama sa savršenim tijelima i to sam poželjela imati. Bila sam prelijena za odlazak u teretanu pa mi se ovo činilo lakše”, objasnila je Renee.

Apelirala je na pratiteljice da odaberu odlazak u teretanu ako žele promijeniti tijelo. “Možda će potrajati, ali isplatit će se. Neće vam se svidjeti sve što vidite. Prihvatite svoje mane i volite se”, poručila je influencerica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr