ODVRATNO

OBJAVILA VIDEO ČIŠĆENJA SESTRINE PRLJAVE SOBE I ZGROZILA MILIJUNE LJUDI: Pronašla je nešto zbog čega će vam se okrenuti želudac

Video je izazvao takvo zgražanje na društvenim mrežama da je djevojka morala snimiti drugi u kojem je pojasnila kako je nastao nered

Ako mislite da je vaša spavaća soba neuredna, vjerojatno ćete se razuvjeriti nakon što pogledate ovaj video.

Djevojka zvana Colleen objavila je video transformacije neuredne sestrine sobe koji je postao viralan na TikToku s više od šest milijuna pregleda. Naime, sestra se preselila u njenu sobu kada je otišla na fakultet, zbog čega se Colleen prebacila u sestrinu sobu u podrumu.

Osim smeća koje je posvuda, djevojka je u kutovima i ispod kreveta pronašla desetke boca s urinom, što je nevjerojatno jer je toalet odmah do sobe.

@collroy

why so many pee bottles tho? this was GROSS. #HeinzHalloween #InteriorDesign #ThatWitch #cleaning #fyp #xyzbca #fypシ

♬ Stuck In The Middle – Tai Verdes

Nakon četiri sada mukotrpnog čišćenja, Colleen je bila gotova s poslom, a soba je izgledala neprepoznatljivo.

Tko je ostavio boce?

Njen je video mnoge zgrozio, posebice zbog boca s urinom pa je odlučila snimiti nastavak u kojem je objasnila kako je nastao nered.

“Moja sestra nije piškila u boce, već njezin dečko. Zašto? Nisam sigurna. Pretpostavljam da je bio lijen. Da, znam da je to odvratno”, rekla je Colleen.

U komentarima su mnogi korisnici TikToka izrazili zgražanje nad neurednim parom koji je prije boravio u sobi. “Zašto bi bila s nekim tko urinira u boce?”, “Ovo je prestrašno, nisam mogla pogledati do kraja”, “Ja bih sve to boce potrpala u vrećicu i istresla u sestrinu sobu”, “Ljuta sam na tvoju sestru”, “Ovo ću pokazati svojoj mami svaki put kada mi kaže da mi je soba neuredna”, pisali su.

Povratak na Net.hr