UVIJEK PRI RUCI

Nova era kućanskih aparata: Isprobao sam novi Samsung Jet 90E premium usisavač, evo mojih dojmova!

Kolege Sanja i Sven su u svojim stanovima testirali novi bežični usisavač. Imaju drugačije načine života pa su bili idealni kandidati za recenziju novog Jet 90E premium usisavača. U nastavku pročitajte Svenove dojmove.

Živim s djevojkom u moderno uređenom stanu od 40-ak kvadrata, a nedavno nam se pridružio i trogodišnji labrador Don kojeg smo udomili nakon što je ostao bez vlasnika. Inače sam organizirana osoba koja voli urednost i red pa su me u redakciji zezali da sam savršen kandidat za testiranje Samsung premium usisavača. Također, naš novi čupavac se dosta linja pa su Donove dlake još jedan od razloga da testiram Jet 90E premium.

Čim sam ga otpakirao, primijetio sam kako se radi o veoma laganom usisavaču. Jet Cyclone tehnologija mu pruža iznimnu usisnu snagu, a Jet 90E premium teži samo 2.6 kilograma! Usisavač krasi i izvrstan dizajn koji se može lako uklopiti u svaki moderan interijer. Možete ga čak i staviti uza zid pa će vas gosti pitati kakva vam je to  ‘instalacija’. Vjerujte, to se može dogoditi bez problema.  Meni i djevojci je dosta važno da ga ne moramo skrivati po malenom stanu već da svojim izgledom savršeno odgovara u bilo koju sobu. Usisavač se stavlja na „Z Station“ stalak za punjenje i zbog njegovog tankog i samostojećeg dizajna možete ga ostaviti bilo gdje.

No vratimo se na Dona i performanse Samsung Jet 90E premiuma. U stanu imam crni kauč, a Don ima svijetlu dlaku pa je jasno da to baš i nije idealna kombinacija. Znao sam svaki dan čistiti kauč mokrim krpicama ili ručnim usisavačem, ali njegove dlake su se vidjele i dalje. Barem dok nisam isprobao Samsung Jet 90E premium. Može se namjestiti na četiri različite dužine teleskopske cijevi za maksimalnu ergonomsku udobnost, a tu je i poseban nastavak koji je predviđen za dlake kućnih ljubimaca. Optimalni protok smanjuje otpor zraka, a 9 ciklona s 27 ulaza zraka smanjuje gubitak usisne snage što je iznimno važno kod usisavanja dlaka. Nakon tjedan dana korištenja ostao sam oduševljen ovim ‘bežičnim čudom’ i napokon mogu leći na crni kauč s crnom trenirkom i dići se bez ijedne bijele dlake, a moj Don i dalje ima omiljeno mjesto za odmor.

Također, iako brijem na urednost, spretnost mi nažalost nije najjača strana pa često znam noseći kavu, čaj ili sok od kuhinje do dnevnog boravka proliti sve po sebi ili podu. Za odjeću imam veš mašinu, a za pod krpu. Za ovu priliku, odlučio sam na Samsung Jet 90E premiumu testirati i „mokri način rada“ da vidim hoće li pokupiti ostatke kave s mog laminata. Rotirajuće četke (Spinning Sweeper) pružaju jednostavno i brzo čišćenje, a dizajnirane su da mogu doseći i očistiti sve teško dostupne kutove. Pod je čist i blistav u nekoliko sekundi. Idealno, zar ne?

Nakon što sam tjedan dana čistio i usisavao površine u stanu sa Samsung Jet 90E premium usisavačem, moram priznati da mi se jako svidio. Oduševila me njegova svestranost, a aparat se jednostavno održava. Snažan je i lako pokupi sve nečistoće. Ovaj proizvod je definitivno odlična investicija, a kvaliteta izrade i nove tehnologije će omogućiti godine i godine besprijekornog rada.

Ako vas zanima što Sanja misli o Samsung Jet 90E premium usisavaču, kliknite OVDJE.


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Samsung Hrvatska prema najvišim uredničkim standardima Net.hr-a.