BIZARNA RASPRAVA

NEPRIMJERENO PONAŠANJE OČUHA I POKĆERKE? Jedna rođendanska fotka izazvala je zgražanje na društvenim mrežama

Fotka na kojoj influencerica sjedi u očuhovu krilu podijelila je njezinih 1,3 milijuna pratitelja na Instagramu

Brielle Biermann, influencerica i kći reality zvijezde Kim Zolciak-Biermann, nedavno je objavila nevinu fotku na kojoj sjedi u očuhovu krilu. Mnoge je taj prizor uznemirio jer su im se pokćerka i očuh činili prebliski pa je došlo do bizarne rasprave u komentarima.

“Sretan rođendan najboljem ocu i muškarcu kojeg znam. Ne mogu zamisliti život bez tebe, tvoga truda, nesebičnosti i ljubavi. Ponosna sam na sve što si postigao. Toliko smo se zabavili sinoć da sam jučer zaboravila napisati nešto. Volim te, tata”, napisala je influencerica uz spornu fotku.

INSTAGRAM NEMA VEZE SA STVARNOŠĆU: Pogledajte koliko filteri mogu promijeniti izgled, nećete još dugo patiti za ‘modelima’

Iako je fotografija sasvim nevina, mnogi su komentirali da im nije jasno zašto je Brielle sjela na očuha.

“Zašto si sjela na muža svoje majke?”, “Dušo, nemoj sjediti u očuhovu krilu. Moraš znati bolje od toga”, “Ovo mi stvara nelagodu”, “Odrasla je i sjedi mu u krilu, jako neugodno”, samo su neki od komentara.

Ipak, drugi su stali u obranu influencerice tvrdeći kako su to neutemeljeni zaključci. “Dijete je sjelo u očevo krilo, što je nenormalno oko toga? Ne razumijem zašto bi se ijedno dijete odvraćalo od sjedenja u očevu krilu”, “Šokirana sam zbog ovih komentara. Ako mislite da je sjedenje u očevu krilu perverzno, to govori više o vama, nego o Brielle”, pisali su.

Nakon neugodne rasprave oglasila se i influencerica. “Sjela sam u očuhovo krilo jer smo se cijelo vrijeme šalili da je Djed Božićnjak”, objasnila je.

Povratak na Net.hr