banner

RISKANTNA KUPOVINA

NARUČILA JE PREDIVNU HALJINU S INTERNETA ZA 200 DOLARA, ALI… Dopustite da vam pokažemo što joj je stiglo doma

Djevojka je usporedila kako haljina izgleda na web stranici i u stvarnosti, a pritom se nije mogla prestati smijati

Kupovina preko interneta uvijek je riskantna jer nikad ne znate što ćete zapravo dobiti. Koliko god istraživali tvrtku, uspoređivali cijene i čitali recenzije proizvoda, još uvijek se možete zeznuti.

To je na teži način naučila Anna Dinh koja je nedavno platila 200 dolara (oko 1.200 kuna) za haljinu koja joj je na web stranici izgledala savršeno. Međutim, kada joj je haljina stigla na kućnu adresu, nije bila ni približno takva.

UPLAKANA TINEJDŽERICA TRAŽI PRAVDU: ‘Naručila sam divnu haljinu za doček Nove godine, a pogledajte što sam dobila…’

Naime, umjesto elegantne haljine koja prati liniju tijela, dobila je vrećastu i poluprozirnu haljinu. Pažnju privlači i loše ušiveni dekolte s vidljivim košaricama, kao i nedostatak šljokica.

@annadinh

can’t ever trust ordering dresses online smh 🤦🏽‍♀️#greenscreen #NBAIsBack #needtoknow #PerfectGifts

♬ original sound – Madeline

“Više ne vjerujem naručivanju haljina preko interneta”, napisala je Anna u opisu videa koji je objavila na TikToku. U kratkom je roku postao hit s više od dva milijuna pregleda i 350.000 lajkova.

KUPILA JE HALJINU PREKO INTERNETA, PA SE NEUGODNO IZNENADILA: Vidjeli smo svakakvih čuda, ali ovo je stvarno nešto najsmješnije!

“Vilica mi je pala na pod”, “Da je 2020. haljina ovako bi izgledala”, “Ni blizu”, “Odakle si ju naručila da se znam kloniti te trgovine?”, “Radim u trgovini haljinama i svoje mušterije uvijek upozorim da ne naručuju preko interneta upravo zbog ovakvih situacija”, “Izgleda kao nešto što se nosi na karneval”, samo su neki od komentara.

Povratak na Net.hr