SAMO NAPALJENI LJUDI

NAJVEĆI SEKS-SKANDALI U VISOKOJ POLITICI: ‘Povest ću te na skrovito mjesto…’

Bilo je mnogo ljubavnih afera i skandala u politici širom svijeta. Ovalni ured Bijele kuće, bunga-banga zabave Silvija Berlusconija… A svijet se ovih dana zabavlja novim pikanterijama ili bolje rečeno, oživljenim pikanterijama iz života jednog od predsjedničkih kandidata u SAD-u Donalda Trumpa, koji je, navodno, seksualno zlostavljao više žena.

U obranu svog muža ustala je i Melanija Trump, koja je za svog Donalda rekla da jest malo “sirov”, ali da ima dobru dušu i da je “veliki dječak”.

Kako god, Trump nije ni prvi, a ni zadnji političar koji se našao u središtu nekog seks-skandala. Zapravo, on čak nije ni blizu “vrha” na ovoj listi s obzirom da je sve drugo prije nego “političar”.

Bill Clinton i Ovalni ured

Sjedinjene Američke Države je 1998. godine potresla zaista velika seks afera u kojoj je glavni akter bio predsjednik Bill Clinton, a “scenografija” – Bijela kuća!

Otkriveno je da je Clinton imao seks s pripravnicom, tada 22-godišnjom Monicom Lewinsky u sada već legendarnom Ovalnom uredu. Clinton je najprije negirao da je imao aferu s njom, ali kada je pritisnut dokazima priznao je da je imao “neprilkladni odnos”.

Zbog tog skandala, ali i zbog toga što je lagao pred istražnim organima, a ne zbog nevjere, pokrenut je proces za njegov opoziv.  Zastupnički dom Kongresa glasao je za njegov opoziv, ali je Clintona spasio Senat.

Ali, svakako je bilo lijepo gledati Klintona kako se preznojava pred očima cijele američke javnosti, nemuštpo se pokušavajući izvaditi.

Donald Trump je u predizbornoj kampanji, odnosno odgovarajući na te optužbe da je on seksualni manijak, doveo pred lice javnosti tri žene koje tvrde da ih je Clinton napastvovao dok se aktivno abvio politikom.

Te optužbe nisu nove, Clintona prate već godinama, ali ništa mu nije dokazano, niti je zbog njih pokrenut bilo kakav postupak.

Bunga-bunga zabave

FILES-ITALY-JUSTICE-TRIAL-BERLUSCONI-RUBY-COMBO

Silvio Berlusconi nikada nije bio običan političar. Moglo bi se čak reći da nikada nije ni bio političar, odnosno samo političar.

Za njega bismo prije mogli upotrijebiti izraz “najveći playboy među političarima”. Medijski tajkun, donedavni vlasnik jednog od najvećih nogometnih klubova Europe – Milana – uživao je u svakom trenutku svog poznijeg života.

Uostalom, u Milan je uložio novac radi zabave i zato što voli nogomet, a nadaleko su čuvene njegove “bunga bunga” zabave na koje su dolazili mnogi iz svijeta politike, showbiznisa, sporta… I to ne samo iz Italije, već iz čitave Europe.

Moglo bi se reći da su mnogi jedva čekali da ih Berlusconi pozove na svoje tulume, na koje je, saznat će se kasnije, dovodio mnoge ljepotice, a neke od njih su čak bile i maloljetne.

Upravo zbog jedne od njih, plesačice Karime El Mahroug, poznatije kao “Rubi, kradljivica srca”, dospio je u probleme sa zakonom.

On joj je plaćao seksualne usluge, a ona je bila maloljetna. Prije tri godine Berlusconi je osuđen na sedam godina zatvora za plaćanje seksa s malolletnom osobom prostitutkom i zloupotrebom dužnosti jer je prethodno pokušao izvući “Rubi” iz zatvora u koji je dospjela zbog krađe.

Berlusconi se žalio i na drugom stupnju je oslobođen.

‘Sretan rođendan, gospodine predsjedniče’

Od kako je John Kennedy, voljeni američki predsjednik ubijen u Dallasu, 1963. godine, kruže priče da je bio jedan od najvećih playboya u američkoj politici, a posebno su ga dovodili u vezu sa seks-simbolom tog vremena Marilyn Monroe, vjerojatno prvom poznatom starletom na planeti.

Postoji mnogo teorija o Kennedyjevom ubojstvu, odnosno tko stoji iza toga, a najviše se pominje CIA, koja se jako protivila “neprikladnoj” vezi s Marilyn Monroe.

‘Na skriveno te vodim mjesto…’

MIDEAST-ISRAEL-PALESTINIAN-KATZAV-JUSTICE

Izraelski predsjednik Moshe Katsav osuđen je 2011. godine na sedam godina zatvora zbog silovanja, seksualnog napastvovanja i ometanja pravde.

U skandalu koji je uzdrmao Izrael, Katsav je osuđen za silovanje dvije suradnice dok je bio ministar turizma devedesetih godina prošlog stoljeća.

Katsav, koji je bio izraelski predsjednik od 2000. do iznuđene ostavke 2007. i dalje tvrdi da je nevin. Početkom ove godine odbijen mu je zahtjev za puštanjem na uvjetnu slobodu.

Seks bez zaštite – ‘lijek je tuširanje’!

FRANCE-SAFRICA-HISTORY-WWI

Južnoafričkom predsjedniku Jacobu Zumi, izabranom 2009. godine, sudilo se za silovanje prije nego što je preuzeo tu dužnost.

Na suđenju 2006. gdine je tvrdio da je spolni odnos s 31-godišnjom obiteljskom prijateljicom bio obostrano dobrovoljan i oslobođen je optužbe.

Zuma je u to doba bio predsjednik nacionalnog vijeća za borbu protiv AIDS-a i izazvao je nevjericu izjavom da se nakon seksa bez zaštite istuširao i tako izbegao moguću zarazu HIV-om. Zbog te se izjave i dan danas šale na njegov račun.

‘Orgijao sam, pa što?’

FRANCE-TRIAL-PROSTITUTION-STRAUSSKAHN

Direktor Međunarodnog monetarnog fonda Dominique Strauss-Kahn, u to doba najveći favorit na francuskim predsjedničkim izborima, uhićen je u svibnju 2011. godine u New Yorku pod optužbom da je pokušao silovati hotelsku sobaricu.

Slučaj je riješen nagodbom u građanskoj parnici, ali je Strauss-Kahna afera stajala karijere u MMF-u i uništila mu svaku nadu da će postati predsjednik.

Njemu se prošle godine sudilo u Francuskoj za sudjelovanje u lancu prostitucije. On je priznao da je sudjelovao u seksualnim zabavama, a sud je prihvatio njegove tvrdnje da nije mogao znati da su te žene prostitutke pa ga je oslobodio.

‘Tetminator’ ostao sam u kući

US-VOTE-ARNOLD HQ-ARNOLD-MARIA

Slavni glumac i nekadašnji guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger se 2011. godine razveo od svoje suruge Marie Shriver nakon 25 godina braka jer je ona saznala, a “Terminator” potom priznao da je napravio dijete njihovoj kućnoj pomoćnici.

Schwarzenegger je potom u raznim intervjuima izjavljivao da i dalje voli svoju ženu i da se nada da će se pomiriti. Nisu.

 

Povratak na Net.hr