PERE SE NON STOP, ALI...

MUŽEVA STRANA KREVETA: Je li vam poznat ovaj prizor? Žene tvrde da ‘definitivno postoji neki prirodni problem s muškarcima’

Prljavo uzglavlje i posteljina samo na muškoj strani kreveta – čini se da je pojava puno češća nego što smo mislili

Iako se bez iznimke tušira i po nekoliko puta dnevno, ovaj muškarac uspijeva zaprljati posteljinu na kojoj spava. Njegova supruga u trenucima očaja obratila se za savjet korisnicima Facebooka i pritom pokazala njihov bračni krevet, koji je na jednoj polovici čist kao suza, a na drugoj ima uistinu velike i ružne mrlje.

Neimenovana žena iz Australije objasnila je da se njezin suprug, koji radi kao vodoinstalater na građevini, uvijek vraća kući prekriven prljavštinom. Izriba se on, napomenula je, pod tušem dva do tri puta dnevno koristeći gel za tuširanje i grubu spužvu. Iako je i večer prije nastanka ove fotografije bio čist i mirisan, posteljinu je ipak zaprljao.

Ne znoji se, ne puši, nema ‘lažni ten’

“Kako mogu spriječiti da se ovo događa na mojim plahtama, jastučnicama i uzglavlju kreveta? Redovito se pere, tušira se ujutro i navečer, ponekad i sredinom dana. Ne želim posteljinu svakodnevno prati i ribati uzglavlje kreveta, ali možda bih muža mogla izbaciti ne uspijem li pronaći rješenje”, našalila se očajna supruga.

PILOT OTKRIO DA SE U AVIONU NALAZI ‘NAJPRLJAVIJE MJESTO NA SVIJETU’: Ovo biste definitivno trebali izbjegavati na letu

Žena je za kraj poručila da se njezin muž ne znoji pretjerano, ne puši, ne upotrebljava preparate za lažnu preplanulost i sigurno “nema lažno preplanulu ljubavnicu” koju dovodi u njihov krevet. Na njezino zaprepaštenje, javilo joj se desetak žena koje su je utješile riječima da je to puno češća pojava nego što ona možda misli, prenosi Daily Mail.

Facebook

Kažu da pomaže pamučna posteljina

“Imam supruga mehaničara i isto to mi se događa. Sada upotrebljavam samo tamnu posteljinu dok suprug na svoj jastuk navuče staru majicu”, komentirala je jedna od njih. “To je znoj. Strana kreveta na kojoj spava moj suprug isto ovako izgleda”, priznala je druga.

DEČKO JOJ POSLAO SLIKU KAKO SE KUPA SA SINOM: Uhvatila ju je panika kad je saznala tko je snimao

“I moj je takav. Često se tušira i radi u uredu. Otkrila sam da posteljina od 100 posto pamuka pomaže. Još je uvijek očito koja je strana kreveta njegova, a koja moja, ali situacija više nije ni približno loša koliko je bila”, savjetovala je treća žena.

Prekomjerna proizvodnja ulja

Javila se i jedna koja je zaključila kako “definitivno postoji neki prirodni problem s muškarcima”.

“Netko bi to morao napokon shvatiti. Problem je prekomjerna proizvodnja ulja kod njih. Isprobala sam svašta, više šamponiranja, manje šamponiranja, ljekovite šampone… Ali bezuspješno”,  pojasnila je.

Jedna je napisala da njezin suprug radi kao kuhar te da “njegovo tijelo gotovo svakodnevno upija ulje” dok radi za vrućim roštiljem. I ona je problem riješila tamnom posteljinom na kojoj se mrlje manje vide.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr