VIDITE GA?

‘MUŠKARCI ZBILJA NE RAZMIŠLJAJU’: Otkrila da je suprug vara tako zbog jednog malog detaljčića na ovoj slici

Suprug joj je slao naizgled nevine selfieje, kada je uočila jedan detalj zbog kojeg je znala da sigurno nije sam u sobi

Video jedne TikTokerice postao je viralan jer je podijelila fotke zahvaljujući kojima je shvatila da ju suprug vara.

Naime, muž joj je otišao u kasinu, a noć je proveo u hotelu. Slao joj je naizgled bezazlene selfieje iz kupaonice, no ona je na njima spazila nešto što tamo ne bi trebalo biti, zbog čega je znala da definitivno nije sam u sobi.

“Suprug mi je slao svoje fotke iz apartmana u kasinu, ali uočila sam čudne detalje i sada je slobodan. Vidite li o čemu se radi?”, pitala je druge korisnike TikToka.

‘BIVŠA PSIHOPATKINJA’ OTKRILA TRIKOVE ZA ŠPIJUNIRANJE PARTNERA: Uspjela prevariti algoritam – trebale bi je zaposliti tajne službe

Primijetit ćete da pored umivaonika stoje pegla za kosu i češalj.

@shesough

#caughtlacking

♬ It Wasn’t Me – Shaggy

Komentatori su pisali kako hoteli obično ne daju pegle za kosu pa ju je najvjerojatnije netko ponio na put. Drugi su uočili da muškarac ne nosi vjenčani prsten na fotkama.

TRIK KOJI KOŠTA DESETAK KUNA: Cura pokazala kako je provjerila vara li je dečko, koristila je samo stvarčicu koju vjerojatno imate doma

“Odmah sam primijetila peglu za kosu”, “Muškarci zbilja ne razmišljaju”, “A promaklo vam je to što ne nosi vjenčani prsten?”, “Puno putujem, nikad u hotelskoj sobi nisam naišla na peglu za kosu”, pisali su.

Video u kojem je žena ulovila supruga u preljubu dosad je pregledan više od četiri milijuna puta.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr