FITNESS ADRIENNE

‘MOLIM TE, PRIVEDI ME’: Lijepa policajka pokazala isklesano tijelo i sad svi za njom sline

Viša policijska službenica postala je internetska senzacija nakon što je objavila slike svog isklesanog tijela na Instagramu, piše Daily Mail.

Adrienne Kolesza iz Njemačke prikupila je tisuće sljedbenika na svome Instagram računu na kojem objavljuje fotke u razokrivajućoj fitness odjeći.

FITNESS KRALJICA INSTAGRAMA: Prate je milijuni ljudi, a i vi ćete poželjeti vježbati

Adrienne kaže kako njezinim šefovima ne smetaju fitness fotke, dokle god su decentne, a njezina ih internetska slava zabavljaFoto: Instagram

Ova 31-godišnja obožavateljica fitnessa kaže kako njezini šefovi ne vide ništa loše u takvim fotografijama sve dok su decentne.

Adrienne, koja teži 64,4 kg a visoka je 173 cm, na njezinoj stranici prati već 111 tisuća obožavatelja.

Policajka često objavljuje slike svog mišićavog trbuha i rukuFoto: Instagram

Ova njemačka policajka često objavljuje fotografije na kojima je u uskim hlačicama i kratkim topovima koji otkrivaju njezin mišićavi trbuh.

Fanovi često komentiraju kako bi drage volje projurili pored radara ako bi ih ona zaustavila, dok drugi pišu: ‘Molim te, uhiti me’.

Broj ljudi koji je prate na Instagramu bez prestanka rasteFoto: Instagram

Sudjelovala je na natjecanju Bodybuilding – Wm prošle godine u bikini klasi, dok u svom svakodnevnom poslu gleda nesreće, tučnjave i nasilje u obitelji.

Adrienne vježba u teretani pet dana tjedno nakon smjene, ali kaže kako je njezino tijelo rezultat 30 posto sporta i 70 posto zdrave prehrane.

Svoje fotografije objavljuje kako bi promovirala zdrav život, posebno među ženamaFoto: Instagram

Jedno od njezinih omiljenih jela je proteinska kaša od bjelanjaka i zobene kaše.

Unatoč brojnim fotografijama na kojima otkriva puno toga, Adrienne tvrdi kako nije u njezinu stilu da se slika gola, te potiče žene da budu zdrave i u formi.

Adrienne kaže kako pri vježbanju posebnu pažnju posvećuje stražnjici, “svaka žena želi imati lijepu stražnjicu”.Foto: Instagram

“Svoje fotografije uglavnom namjenjujem ženama, ne muškarcima”, kaže policajka koje ja u vezi s profesionalnim plivačem.

policajk

Povratak na Net.hr