JE LI JOJ OVO TREBALO?

VJERNICA OPLELA PO ŽENAMA KOJE NOSE TANGE: ‘Izgledate kao da ste gole i izazivate muškarce!’; Povela se žustra rasprava…

Tvrdi kako djeca više nisu sigurna na plažama zbog goleme izloženosti ‘golotinji i razvratu’

Kontroverzna blogerica navukla je bijes društvenih mreža nakon što je otvoreno rekla kako žene koje nose bikini s tangicama “izazivaju starije muškarce” te da su si same krive što ih se promatra kao seksualne objekte, prenosi The Sun.

Amerikanka Lori Alexander konzervativna je majka četvero djece i velika vjernica, koja piše blog pod nazivom The Transformed Wife, gdje često iznosi svoje stavove o današnjemu načinu života. U svojemu zadnjem postu dotakla se mjesta za kupanje poput plaža, jezera i bazena, tvrdeći kako djeca ondje nisu sigurna zbog goleme izloženosti golotinji.

LJEPOTICA KOJA SE SKIDA ZA NOVAC OTKRILA BIZARNE ZAHTJEVE FANOVA: ‘Bila sam u šoku kad me to tražio…’

‘Muškarci su vizualna bića…’

“Mlade žene, molim vas nemojte nositi bikini s tangama (ili bilo kakav bikini). S leđa izgledate kao da ste gole. Reklamirate nešto što možda ne želite dati. Muškarci su vizualna bića, čak i stariji muškarci. Zar uživate u tome da oni osjećaju požudu za vama? Jer upravo to izazivate”, napisala je Alexander na Facebooku.

“Plaže, jezera i javni bazeni nisu više sigurna mjesta za djecu. Previše je razvrata i golotinje. Većina mladih žena nema problema s nošenjem bikinija s tangama”, dodala je. Njezina je objava izazvala raspravu. Dok su joj neki čestitali na tome kako razmišlja, drugi smatraju da pretjeruje.

‘OVO SE MORA CENZURIRATI’: Sićušan bikini iz nove linije razbjesnio žene, dok se muškarci (očito) ne bune

Nekoliko mudrosti iz Biblije

“Nitko nema pravo nekomu govoriti kako da se odijeva”, “Prilično sam sigurna da žene nisu krive za to kako se muškarci ponašaju, zašto se njima ne obratiš?”, “Možda bi i Biblija trebala učiti muškarce da ne bulje u nas s požudom umjesto toga da se žene moraju skrivati. Ali, čekaj, nije li Isus rekao da si muškarac treba iskopati oko prije nego ženu gledati s požudom?”, pisali su neki.

“Takvo odijevanje je pogrešno bez obzira na reakciju. To je pozivanje ljudi da gledaju na tebe kao na seksualni objekt te pokazivanje nečeg što bi trebalo ostati skriveno. Ako je muškarac požudan, to je njegov grijeh bez obzira na to što žena nosi, a ako se žena odijeva razvratno, to je njezin grijeh, bez obzira gledaju li je muškarci”, još je jedan od komentara koji su privukli pozornost.

Povratak na Net.hr