U koja tri modna dodatka morate investirati?

Žene znaju da nije potrebno imati toliko odjevnih kombinacija koliko modnih dodataka, jer oni ‘podižu’ ili mijenjaju kompletno naš izgled. Evo koja tri detalja morate imati, jer je riječ o klasicima.

Stilistice poznatih osoba, Emily Current i Meritt Elliott, tvrde da kad pričamo o modnim dodacima, samo na tri komada treba potrošiti poštene novce, a sa svime ostalim se možete ‘igrati’ i u najjeftinijim varijantama.

1. Klasična crna clutch torbica

Ova elegantna torbica paše uz gotovo sve i savršeni je odabir za ozbiljan ručak kao i večer u gradu. Uložite u zgodnu kožnu torbicu, možda sa zanimljivim detaljima i čvrstom ručkom.

2. Metalik cipele na petu

Prekrasno dizajnirane cipele na petu, bilo da je riječ o sandalama ili klasičnim štiklama, trajat će godinama i moći ćete ih nositi u različitim prigodama. Nabavite malo matiranu verziju kako biste ih s jednakom lakoćom mogli nositi i na ljetnu haljinicu i toaletu dostojnu crvenog tepiha.

3. Klasični bezvremenski sat

Iako smo vjerojatno u iskušenju da vrijeme pratimo isključivo na mobitelu, puno je više ‘cool’ osloniti se na predivan ručni sat kako bi ostali točni. Srednje veliki metalni sat možete kombinirati uz sve, dok su satovi s kožnim narukvicama, inspirirani muškim kolekcijama, prilična klasika.

Povratak na Net.hr