ODJEĆA BEZ NABORA

TRIK S LEDOM JE OTKRIĆE KOJE SMO ČEKALI: Što se nas tiče, nakon ovoga više nikad nećemo uzeti peglu u ruke…

Većina odjeće iz sušilice može izaći ‘kao popeglana’ ako u nju ubacite dvije do tri kockice leda

Ako mrzite glačanje odjeće (a svi ga mrzimo), tada će vam se svidjeti ovaj trik s kockicama leda u sušilici rublja, nakon kojega nema nikakvog dodatnog posla jer odjeća bi trebala izaći savršeno ravna i bez ijednoga nabora.

Izvršni direktor tvrtke “Laundry Heap” Deyan Dimitrov otkrio je kako većina odjeće iz sušilice može izaći “kao popeglana” ako u nju ubacite dvije do tri kockice leda, piše Metro.

Sušilicu nemojte prepuniti

“Toplina sušilice otopit će led i stvoriti paru koja će izravnati većinu nabora na odjeći”, kazao je Dimitrov, a ako se pitate djeluje li doista led u sušilici, na službenom YouTube kanalu američke emisije “Good Morning America” postavljen je i video s naslovom: “Roditelji, ovaj bi vam trik bez glačanja mogao doslovno promijeniti život!”

Ako planirate sami provjeriti kakva će vam odjeća biti nakon sušenja s ledom, korisnici roditeljskog portala Moms savjetuju da sušilicu nikako ne prepunite, jer će para najbolje djelovati na manjoj količini odjeće. Isto tako, odjeću biste nakon sušenja i prije slaganja trebali neko vrijeme ostaviti na vješalici.

Povratak na Net.hr