Shakira iskreno: Majčinstvo uopće nije idilično, to je pravo mučenje

Naslovnicu modnog magazine Elle za srpanj 2013. krasi Shakira. Ova 36-godišnja ljepotica iskreno je progovorila o vezi s Gerard Piqueom kao i o majčinstvu.

Iako je prije nekoliko mjeseci rodila svog sina Milana, Shakira izgleda odlično. Vitka, mršava i neodoljivo seksi smiješi se s naslovnice modnog magazina Elle.

No, osim lijepih fotografija Shakira je čitateljima ovog magazina poklonila i veliki intervju u kojem se raspričala o ljubavi i roditeljstvu.

‘I Pique i ja imamo svoj svijet, to je zdravo na našu vezu. Znam da je sa mnom jer me voli, a ne zbog interesa, ljubav nas ujedinjuje. Ništa mu drugo ne mogu ponuditi osim sebe’, rekla je lijepa pjevačica o svom partneru.

Puno oštrija i iskrenija bila je po pitanju majčinstva: ‘Mislim da ću to raditi do kraja života. Neki majčinstvo doživljavaju jako idilično, no to je zapravo mučenje. Zapravo je i ugoda i bol u jednom’.

No, Shakira ipak stiže obavljati i svoj posao. Tako osim što snima novi album, sudjeluje kao članica žirija u showu The Voice.

Povratak na Net.hr