Savršene kombinacije za djevojke koje žele izgledati poput holivudskih diva

Na ovosezonskom Schwarzkopf Cro-A-Porter-u svoju kolekciju Žena – Diva predstavit će jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica – Matija Vuica.

Ovaj će puta svoje već dobro poznate romantične haljine predstaviti u isključivo ledeno bijeloj boji te time koketira sa idejom moguće vjenčanice, ali istovremeno i luksuzne večernje haljine.

Kolekcija je nastala za djevojke koje žele izgledati poput holivudskih diva, bajkovito, ali istovremeno i seksi. Snažna osobnost je odlika današnjih žena, stoga je dizajnerica ponudila unikatan tip haljine koji plijeni pozornost.

Na ovaj način žena je samozatajno umotana u čipku i svilu, ali i potpuno sigurna u svoju ženstvenost ističući je pripijenim, transparentnim momentima i ukrasnim detaljima.

Bijela boja je odavno prestala biti rezervirana samo za vjenčanice, jednako kao sto je i vjenčanica prestala biti nužno bijela. To je ideja vodilja ove kolekcije. Snimanje kampanje upravo je potvrdilo tu misao žena – diva, pa je to ujedno i naziv ove kolekcije.

Gotovo cijela kolekcija je ručno izrađena korištenjem svile i čipke koja koja je slagana poput tatua na transparentnoj podlozi te na taj način stvara potpuno unikatan dizajn.

Revija dizajnerice Matije Vuice na Schwarzkopf Cro-A-Porter-u, na rasporedu je u petak, 5. travnja u 20 sati u Lauba – Kuća za ljude i umjetnost.

Za fotografije se pobrinuo Jurica Sertić, za šminku Saša Joković, frizuru je osmislio Ivica Palinić, a pozirala je Ana Maria Cajner iz agencije Talia Model.

Povratak na Net.hr