JEDNOSTAVNIJE NO ŠTO MISLITE

SAVRŠENE TRAPERICE BEZ PROBAVANJA: Moguće je odabrati idealnu veličinu od oka, samo slijedite ova tri koraka

Svi ste se sigurno našli u situaciji da ste u izlogu vidjeli prekrasne traperice, ali vam se jednostavno nije dalo probati ih pa ste se radije okrenuli i otišli.

Znamo koliko je naporno presvlačiti se u skučenoj garderobi pa smo otkrili načine da izaberete traperice po mjeri bez probavanja. Da, moguće je! Samo slijedite ove korake:

Odabir veličine

Da biste provjerili odgovara li vam veličina traperica, uzmite njihove krajeve na struku i pokušajte njima obujmiti svoj vrat. Ako s lakoćom spojite krajeve hlača u razini gumba, to je vaša veličina. Imajte na umu da krajevi struka ne moraju nužno precizno obujmiti vrat, bitno je da s lakoćom obuhvate cijeli vrat.

Sezona (pre)čudnih traperica se nastavlja: Sada više niti ne prekrivaju stražnjicu, a od cijene boli glava

Instagram inspiracija: Kako kombinirati jednostavne traperice na tri načina i gdje ih kod nas kupiti

Provjera širine

Preklopite ruku u laktu i stisnite šaku. Ta širina bi trebala po mjeri sjesti u zakopčan rub hlača u struku. Ovo se odnosi na hlače prosječnog struka. Ako kupujete one visokog struka, ruka vam ne bi smjela stati u okvir.

Provjera duljine

Primite nogavice na krajevima i raširite ruke koliko god možete. Ako vam sredina hlača dođe ispod brade u razini vrata, čestitamo, pronašli ste idealne traperice.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr