Sad znamo od koga je naslijedila savršene obline

Kći glumca Aleca Baldwina i njegove bivše supruge Kim Basinger, 17-godišnja Ireland Baldwin sve više pokazuje da je od roditelja naslijedila samo one dobre gene.

Zahvaljujući atraktivnom izgledu, koji može zahvaliti dobrim genima svojih roditelja, a posebice majke Kim Basinger, 17-godišnja Ireland Baldwin nada se karijeri supermodela. Štoviše, nedavno je potpisala ugovor za modeling, a savjete o tome kako treba pozirati dobiva upravo od slavne majke.

‘Ufurala sam se u cijeli posao. Želim se time baviti i znam kamo će me to dovesti’, kazala je Ireland, koja je uzore pronašla u mnogim supermodelima modernog doba, uključujući Kate Moss i Mirandu Kerr. No, ipak priznaje da se ponajviše ugleda na svoju majku Kim.

‘Moja je majka presretna što mi može dati neke korisne savjete. Uvijek je tu za mene, na snimanjima stoji po strani i dobacuje da okrenem glavu ili neke druge savjete’, objasnila je mlađahna ljepotica.

Prošlog mjeseca Ireland je potpisala ugovor s poznatom agencijom IMG models i otad užurbano radi. A da se itekako ima čime pohvaliti, dokazala je pomalo golišavom fotografijom koju je objavila na svom profilu na Twitteru.

Povratak na Net.hr