OŽILJCI, TETOVAŽE I DLAKE ISPOD PAZUHA: / Modna kuća napravila kampanju u kojoj slavi 'prirodnu ljepotu'

Image
Foto: Screenshot/AndOtherStories

U današnje doba Photoshopa navikli smo u modnim kampanjama vidjeti savršene i besprijekorne modele – nemaju dlaka, nedostataka na licu niti kože koja visi.

2.1.2016.
18:45
Screenshot/AndOtherStories
Play logo

Fotografije kampanje modne kuće & Other Stories prikazuju žene koje imaju dlake ispod pazuha, ožiljke od porođaja, višak kože i tetovaže – sve ono što ne možemo vidjeti u modernom modnom svijetu. Kampanja se zove Za ženu od žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željeli smo prikazati različite poglede na tradicionalni pojam ljepote", rekli su iz ove modne kuće.

Na fotografijama se pojavljuju švedska blogerica i instruktorica joge Helin Honung koja je pokazala svoje tetovaže, radnica u marketingu Ida Jagerfelt otkrila je porođajne ožiljke, dok je čelistica Kelsey Lu McJunkis pokazala prirodne dlake ispod pazuha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

"Hvala @andotherstories što su me uključili u kampanju. Raditi s timom koji se sastoji od različitih žena je najbolje, raditi na nečemu što pokazuje realnu sliku tijela, to su stvari koje trebaju biti uobičajeni obrasci u modi, ali i u svakodnevnom životu", napisala je glazbenica Kelsey Lu na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback
Play logo

I dok mnogi podržavaju ovu kampanju ima i onih koji su protiv. Iz modne kuće su rekli kako ovom kampanjom žele poručiti da je svako tijelo savršeno na svoj način i da svako u sebi krije ljepotu.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo