'PALAČA ZA FALUS'

OSMISLILI BOKSERICE KOJE ODVAJAJU PENIS OD TESTISA: Cilj im je – spriječiti znojenje. Kako funkcioniraju? Ovo morate vidjeti

‘Izumili smo jedinstvene ergonomske gaćice kako bismo vaše dragulje s krunom tretirali kraljevski!’, hvale se kreatori

Inovativne bokserice s dvama džepovima – jednim za penis i jednim za testise – mogle bi napokon stati na kraj znojenju testisa i čak povećati plodnost muškaraca koji ih nose, objavila je tvrtka koja stoji iza ovoga neobičnog, ali, kako se čini, praktičnog izuma.

Posebno krojene gaćice Just Wears nude udobno malo mjesto za vašega “kompanjona” kako bi on, tijekom nošenja, stajao dovoljno daleko od skrotuma, što znači da više nema znojenja u predjelu genitalija, stoji u opisu proizvoda.

Just Wears

Prozračan materijal

Njegovi su tvorci ove gaćice nazvali “palačom za falus”, a riječ je o donjem rublju izrađenom od prozračne tkanine s donje strane, što omogućuje veću cirkulaciju zraka oko spolovila. Proizvođač tvrdi da se materijal bokserica dobiva od “održivoga austrijskog stabla bukve”, upija 50 posto bolje i prozračniji je od pamuka.

Just Wears

KOJI MODEL GAĆICA LASKA VAŠOJ GUZI: Od tangica do bokserica – mudri trikovi za još primamljiviju stražnjicu

“Izumili smo jedinstvene ergonomske gaćice kako bismo vaše dragulje s krunom tretirali kraljevski! Gornji džep funkcionira tako da omogućuje brzi pristup penisu, dok je donji izrađen od mrežaste tkanine visokih performansi za odvođenje znoja i stvaranje boljeg protoka zraka oko testisa”, dodaje se na službenoj stranici Just Wears.

Just Wears

Prodaja eksplodirala

Ova robna marka izum je ljubavnog i poslovnog para Yang i Alexa, koji su se upoznali u hostelu za mlade na Tajlandu. Nakon nekoliko zajedničkih godina, osmislili su novu prozračnu liniju muških gaćica i napravili kickstarter kako bi prikupili sredstva za realizaciju svoga sna. U roku od 30 sati postigli su cilj!

Od tada su, hvale se, prodali već 65.000 svojih bokserica 25.000 kupaca širom svijeta. A nakon što je prošle godine otkriveno da gotovo četvrtina muškaraca ne mijenja donje rublje svaki dan, to bi moglo biti upravo ono što nekima treba u ladici.

Just Wears

Navedene bokserice prodaju se po cijeni od 12,48 funti za par u pakiranju od devet komada ili 19,37 funti za par u pakiranju od dva komada, prenosi LADbible.

Povratak na Net.hr