ONA TJERA PO SVOM

OD PJEGICA DO PUNOG GLAMA: Viralna fotografija pokazuje transformativnu moć šminke

Šminka može biti moćno oruđe transformacije koje ima potencijal drastično izmijeniti izgled osobe. Odličan primjer predstavlja viralna fotografija djevojke s pjegicama koja ih je šminkom potpuno prekrila.

Kelsie Swygart je nedavno na svom Instagramu objavila fotografiju i kratki video koji prikazuju koliko se njeno lice izmijeni kada se našminka. Fotografija je bila namijenjena njenim prijateljima, ali je ubrzo postala popularna na društvenim mrežama.

Ova djevojka navodi kako su je u djetinjstvu često ismijavali zbog njenih pjega te je naučila koristiti šminku da ih sakrije. Međutim, iako se i sada ponekad našminka na takav način, Swygart kaže da se svojih pjega više ne stidi i da ih zapravo voli.

IZVANREDNO: Demonstrirala nevjerojatnu moć šminke u jednom videu

‘Nikako nije dobro’

“Volim kako šminka može tako svestrna i možete napraviti potpuno različite izglede na istom platnu! Moja šminka nikad ne izgleda isto iz dana u dan i to je razlog zašto je tako cool”, piše Kelsie.

“Ja želim biti glas svih vas koje obožavate makeup, ali ga se bojite jer društvo misli da se ne biste trebale šminkati”, nastavlja.

“Ako imate puno šminke, onda se ‘materijalistička ku*va, čije održavanje puno košta’. A ako ne nosite šminku onda ste ‘ružni snob koji ne brine o sebi’. Ovih dana nikako ne možete biti u pravu”, zaključuje.

Nakon što su neke njene fotografije prenijeli američki mediji, Kelsie je već dobila ponude nekoliko kozmetičkih tvrtki koje bi željele da ih ona promovira.

Povratak na Net.hr