Modni trikovi kojima možete skriti ‘blagdanski’ trbuh

Pretrčali ste cijelo susjedstvo, progutali one neukusne brokule, ispili nebrojive količine zelenog čaja, ali ništa od toga nije vam pomoglo da ponovno imate ravan trbuh. Kako biste skrili svoje tijelo i nezadovoljstvo, inzistirate na onim ružnim, broj većim majicama koje efikasno ‘guše’ vaše tijelo.

Dosta je bilo te torture. Možete izgledati vitko uz pomoć pametnog i pravilnog odabira odjeće koja će istaknuti točno ono što treba, a skriti sve što ne želite pokazati drugima. Donosimo vam nekoliko načina koji će vam pomoći da uspijete u ovom naumu.

● Suknje koje su šire na bokovima nego na struku laskat će vašoj figuri. Pametne suknje A kroja skrenut će pozornost s vašeg struka.

● Hlače nastale po uzoru na one kakve nose tajlandski ribari su bogomdane. One skrivaju vaš trbuh i daju vam elegantniji izgled.

● Nosite široko remenje s velikim kopčama, pa ga svežite nekoliko centimetara iznad vaše prirodne linije struka.

● Vertikalni nabori vašem će struku podariti mršaviji izgled. Možete izabrati suknje koje imaju vertikalne nabore, a koje sežu do vaših koljena ili čak nekoliko centimetara iznad.

● Izvucite košulju iz hlača i suknje i tako ćete postići elegantniji i izduženiji izgled. Ovo također stvara iluziju tanjeg struka.

● Slobodno nosite traperice niskog struka bez ikakve grižnje savjesti. Prihvatljive su i hlače visokog struka, a njih možete iskombinirati s bluzama tamnijih nijansi i uzoraka.

● Prozirne komade odjeće izbjegavajte jer oni samo usmjeravaju pogled na ono što vi u ovom slučaju želite skriti. Umjesto toga isprobajte svilene bluze u vedrim, upečatljivim bojama.

● Odrecite se odjeće koja ima horizontalni stil oko vašeg struka. Umjesto toga nosite slojeve koji naglašavaju samo jednu stranu vašeg struka. Svakako isprobajte majice na preklopno vezivanje.

● Majice s V izrezom skrenut će pozornost s vašeg struka na dekolte. Tunike i tajice izgledaju odlično ako su iskombinirane s pravim modnim dodacima, pa u potpunosti mogu prekriti ono što imate na struku.

● Zapamtite, majice s vezivanjem točno ispod grudi, nalik onim trudničkim, mogu biti vaše najbolje prijateljice. One naglašavaju vaše grudi i dekolte i dostojanstveno prekrivaju trbuh.

● Odaberite majice od lepršavijih materijala radije nego one koje se ‘lijepe’ na salo na vašem trbuhu i dodatno ga naglašavaju.

● Umjesto da nastojite sakriti vaš trbuh, naglasite mjesta na vašem tijelu koje smatrate svojim adutima – predivne noge, isklesane ruke ili raskošan dekolte – pa prema tome birajte svoju odjeću.

Povratak na Net.hr