PAŽLJIVO BIRAJTE

MODNE POGREŠKE KOJE DANAŠNJI MUŠKARCI TREBAJU IZBJEGAVATI: Zbog ovih sitnica izgledate neprivlačno i ostavljate loš dojam

Muškarci koji drže do sebe trebaju paziti kakav dojam ostavljaju i nipošto ne činiti ove pogreške zbog kojih mogu izgledati neprivlačno.

Muškarci se, poput žena, trebaju odijevati na način da se osjećaju ugodno i privlačno. Ali toliko je lako pogriješiti i upropastiti cijeli stil, a da ne govorimo o tome koliko te sitne pogreške mogu utjecati na dojam koji ostavljaju na ljude oko sebe. Sljedeće stvari muškarci trebaju izbjegavati ne žele li izgledati modno neosviješteno.

Zadignuti rukavi

Ako samo zadignete rukave na majici ili, još gore, košulji, to može izgledati prilično neuredno. Mnogo je elegantnije ako ih lijepo zarolate prema gore.

Sunčane naočale u zatvorenom

Ovo je vodič za odabir savršenih muških naočala prema obliku lica. Iako sunčane naočale izgledaju vrlo atraktivno (ako su dobro izabrane), nošenje istih u zatvorenom prostori djeluje isforsirano i neugledno. Izgledat ćete znatno inteligentnije ako ih skinete kada uđete u prostoriju.

Labavo uvučena majica u hlače

U većini slučajeva, majica ili košulja treba biti uvučena u hlače, ali ako je ne fiksirate kako treba, ostavit ćete dojam nemarnosti. Poslužite se ovom grafikom kako biste naučili pravilno zataknuti majicu u hlače.

Nenošenje sata

Ovaj modni dodatak može podići svaki look. Ne propustite priliku poboljšati svoj izgled odabirom pravog ručnog sata za svaki stil odijevanja. Pomoći će vam grafika.

Ove četiri pogreške koje neprestano radite čine vas i 10-ak godina starijima nego što jeste

Nošenje samo tenisica

Tenisice jesu najudobnija obuća, ali to ne znači da trebate nositi samo njih. Da i ne spominjemo kako one ne pašu na sve. Opskrbite se različitim modelima cipela i kombinirajte ih na način kako je prikazano na grafici.

Cipele na bosu nogu

Ako baš ne želite da vam se vide čarape iz obuće, nabavite stopalice koje jedva pokrivaju rub cipela. Osjećat ćete se ugodnije, a cipele će vam dulje trajati.

Neprikladno odijevanje

Ako idete na neko formalno događanje ili intervju za posao, odjeća govori mnogo o vama pa joj u skladu s time posvetite dovoljno pažnje. Odijevajte se prikladno za svaku priliku. Nemojte misliti da ćete izgledati više fora ako pomiješate stilove. To će ostaviti samo djetinjast dojam.

Preduge majice kratkih rukava

Men's long tail t shirt. FOB $1.8-3.0/piece MOQ 1000pcs Material:Cotton&polyester Fabric weight:130-180gsm Size:XS-3XL Color:customized Lead time:35-45days Shipment:By sea/air/FedEx Sample time:7-10 days Email:pinyanlls@hotmail.com Whatsapp:+8617370812580

One ponekad mogu izgledati zanimljivo ako se kombiniraju s pravim hlačama. Ali radije nemojte eksperimentirati, osim ako ste hip-hoper pa su duge i široke majice dijelom vašeg stila.

Bijele čarape

men-white-socks-10

Ako se ne odijevate strogo sportski, bijele čarape nikada ne bi smjele biti opcija – pogotovo na cipele.

Povratak na Net.hr