BODE U OČI

MLADENKU ISMIJALI ZBOG OVE FOTKE, ALI NISU DOBRO GLEDALI: Sporna su čak dva detalja, vidite li u čemu je problem?

Da, na prvi pogled izgleda kao ono što ste upravo pomislili, ali čitajte dalje – mogli biste se iznenaditi

U jednoj Facebook grupi posvećenoj blamažama s vjenčanja netko je objavio fotografiju mladenke koja, po svemu sudeći, ima jako loše napravljen lažni ten. Uslijedilo je masovno ismijavanje, ali onda se ispostavilo da problem uopće nije bio ono što je ekipa mislila.

Doista, na prvi pogled izgleda kao da ova mladenka ima ružnu narančastu liniju od kreme za samotamnjenje tik ispod vrata, no istina je da je problem zapravo bio dijelom dizajna njezine vjenčanice – točnije, “prozirni” rub haljine.

Uhvatili su se i ‘buketa’

“Slučajna fotografija na Instagramu. Pogledajte tu mrežu oko vrata… I činjenica da drži hrpu špinata”, napisala je korisnica Facebooka koja je objavila fotografiju u grupi. Objava je u međuvremenu dobila tisuće lajkova, a mnogi nisu mogli dočekati ostaviti svoje mišljenje u komentarima.

Facebook

MLADOŽENJA BACIO CIJELU SVADBENU TORTU NA SVOJU ŽENU: ‘Sestro, ostavi ga, on ima problema!’; mlada ipak brani njegov potez, evo što kaže

Jedna komentatorica je napisala da je mislila kako mladenka ima loš umjetni ten, dok je druga napisala da joj nije bilo jasno kako je dobila takvu liniju razlike u tenu baš na tome mjestu. Ali nije samo ten bio upitan, drugi su komentirali njezin buket, a jedna žena ga je čak nazvala – blitvom.

Objašnjenje za haljinu

Naravno, nisu svi imali samo negativne komentare o dotičnoj vjenčanici. Neki su stali u njezinu obranu, ističući da je mrežasti prozirni dio vjerojatno bio potreban kako haljina ne bi skliznula.

“Ovakav prozirni dio je potreban na ovoj haljini kako bi je držao na mjestu. Ipak je to jako duboki V izrez s jako malo podrške”, objasnila je jedna, očito dobro upućena žena.

Povratak na Net.hr