'OBUJ BILO ŠTO DRUGO'

MLADENKA ZGROZILA INTERNET IZBOROM CIPELA ZA VJENČANJE: ‘Pa što, ionako se neće vidjeti ispod haljine’

Svaki par bio je nadograđen dijamantima i šljokicama, a njezin prvi izbor su natikače Crocs

Iako ispod duge vjenčanice cipele najčešće ostaju u drugom planu, one nipošto nisu nevažna stavka. Većina mladenki najbolje se osjeća u ženstvenim štiklama, premda, budimo realni, u njima je nemoguće izdržati cijeli dan i noć.

Zato je ova mladenka odlučila razmišljati drugačije. Budući da će joj vjenčanica biti do poda, zašto bi se patila u neudobnim cipelama kada može proći bezbolnije?! Svoj je odabir svela na četiri para, usudimo se reći, nesvakidašnjih cipela za vjenčanje, a potom na Facebooku pitala koje da odabere.

MLADENKA POLUDJELA NA MLAĐU SESTRU: ‘Ovo nije haljina, to je nešto za spavaću sobu’

Prvi izbor su joj kroksice

U grupi “That’s It, I’m Wedding Shaming” objavila je kolaž fotografija različitih cipela i pitala ljude za pomoć. “Već neko vrijeme razmišljam o cipelama koje ću nositi na vjenčanju. Vjerojatno se neće vidjeti ispod moje haljine”, započela je buduća mladenka.

No, to nisu bile obične cipele. Svaki par bio je nadograđen dijamantima i šljokicama, a njezin prvi izbor su natikače Crocs. Za svaki par cipela dala je svoje objašnjenje zašto ih je odabrala.

MLADENKU UHVATIO PROLJEV, ALI NIJE STIGLA DO WC-A: ‘Mladoženja ju je privio uza se i ‘umočio’ ruku. Takvi su rezali tortu…’

Facebook

Žene preklinju – nemoj!

“Crocs – udobne i stalno ih nosim, malo je smiješno da ih imam na vjenčanju, ali mogla bih ih ponovno nositi. Converse – slatke i udobne te bih ih ponovno nosila, a i normalnije su od kroksica. Vans – stalno ih nosim jer su jako udobne. Štikle – samo jednom se udajem, slatke su, a kasnije ih mogu prodati”, napisala je mladenka.

Iako ona otvoreno preferira kroksice, mnogi se nisu složili i ostali su zgroženi takvim izborom. “OMG, molim te, nemoj nositi Crocs na vjenčanje. Obuj doslovno bilo što drugo”, glasio je jedan komentar. “Stvarno je tužno kada su joj najbolja opcija tenisice”, složila se druga djevojka. “Kako su svi ovi izbori odvratni i užasni? Samo jednostavno – nemoj”, začudila se treća korisnica.

Povratak na Net.hr