DEFINITIVAN "MUST HAVE"

MAMINE TRAPERICE OPET SU U MODI: Redizajnirane, u njima guza izgleda nikad bolje

Ponovno su u trendu. Znate one trapke koje je vaša mama nosila, dok ste bili jako mali? Visoko strukirane, obuhvaćaju cijel bokove i u njima stražnjica izgleda bolje nego ikada? E, pa, redizajnirane su, prekrojene da budu uže i duže i, stvarno, u njima guza izgleda fenomenalno.

Levi’s uzvraća udarac! Dizajnirali su fenomenalne traperice, nalik modelu koji je bio popularan osamdesetih, a koji će se, sudeći prema prvim reakcijama, uskoro prodavati kao lud!

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Zovu ih “Wedgie Fit Jean” i uskoro dolaze u naše trgovine. Skrojili su ih tako da podižu stražnjicu, a središnji šav tako izgleda kao tangica. Tvorci ovog modela garantiraju kako je stražnjica u njima izgledati lijepo zaokružena, bez rubova koji vise.

“Inspirirale su nas cure koje vole nositi stare traperice”, rekao je predsjednik te kompanije Jonathan Cheung.

Vješti krojači osmislili su način kako da stražnjica izgleda fenomenalno, a u tkaninu je dodan elastin kako bi bile u potpunosti udobne za nošenje. Osim toga, ove traperice pritisnu trbušćić sprijeda, a straga podižu stražnjicu.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Za visoki su se struk odlučili jer nizak uzrokuje nelagodu prilikom sjedenja. Na taj način, sve je uredno na svojem mjestu, a pogotovo onaj mali višak kilograma na bokovima i trbuhu.

Prodavat će se u indigo, bijeloj i svjetlo plavoj boji. U trgovinama će biti već ovog proljeća.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Zanimljivo, svoj su novi proizvod u Levi’s-u odlučili javno plasirati na Instagramu, a prva ih je na sebe navukla Kyle Jenner.

Povratak na Net.hr