Kriminalno jeftin i udoban: Grudnjak za samo 8 kuna!

Dizan nije ni inovativan ni pretjerano zapanjujući, ali cijena ovog grudnjaka mogla bi vas zainteresirati za cijelu priču.

Ovo je grudnjak koji košta samo jednu funtu, odnosno 8,8 kuna, a od ovog tjedna u prodaji je u Poundworld trgovinama diljem Velike Britanije. Iako možda izgleda kao da ćete u njemu teško izgledati seksi, očekuje se da će u rekordnom roku ‘odletjeti’ s polica.

Probne prodaje ovog ‘iznimno udobnog’ grudnjaka prošlog vikenda pokazale su se veoma uspješnima, a u samo nekoliko sati prodano ih je gotovo sto tisuća. Vlasnik spomenutog trgovačkog lanca očekuju da će prodati više od milijun komada u više od 200 prodavaonica diljem zemlje. Grudnjak dolazi u bijeloj, crnoj i boji kože, u veličinama od srednje do ekstra velike.

‘Materijal je tako mekan i iznenađujuće ugodan za nositi. Ne bih ga nosila u noćni klub, ali savršen je za ispod obične majice’, kazala je 21-godšnja Courtney Wallis koja je ovaj grudnjak nosila u editorijalu.

No, dame koje su kupile grudnjak imaju različite dojmove. ‘Toliko su tanki da se može vidjeti kroz njih, pa ih je nabolje nositi ispod tamnog topa. S druge strane, prilično je udoban’, kazala je jedna od njih.

Bez obzira na sve, vaš novčanik obožavat će ovaj grudnjak s obzirom da košta samo jednu funtu, odnosno 8.80 kuna, što je mnogo jeftinije i od najpovoljnijih opcija. Proizvođač tvrdi kako će ostvariti gubitke zbog ovog ultra-jeftinog proizvoda, ali se nada da će to biti povod povećanju posjećenosti trgovina.

Povratak na Net.hr