ZA SVAKU ŽENU

KRALJICE REGIONALNOG COUTUREA: Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju Boudoir ‘Bloom Noir’

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić ponovno podižu letvicu ne samo domaćih nego i regionalnih modnih kampanja.

Najnovija kampanja studija Boudoir za kolekciju ‘Bloom Noir’ snimljena je u režiji nagrađivanoga modnog fotografa Mladena Šarića, te prezentira nevjerojatan spoj couture kreacija i najnovije prêt-à-porter linije koja je već sada dostupna u ateljeu na adresi Radićeva 22.

HRVATICE VOLE BUDOIR: Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić imaju novu poslasticu

Kolekcija je satkana od kolorističkih ženstvenih komada: haljina, suknji, majica, izrađenih u toplom pamučnom džersej materijalu, neodoljivih impresionističkih printeva i boja, svojstvenih upravo Boudoir rukopisu.

Boudoir 'Bloom Noir'
Boudoir ‘Bloom Noir’Foto: Boudoir

Slojevitost nježnih tekstura od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije ‘Bloom Noir’.

“Izuzetno smo ponosne da hrvatskom tržištu možemo ponuditi originalan i kvalitetan dizajn, predivne pamučne tkanine otisnute su našim jedinstvenim dizajnom izvedenim u dnevne, nosive odjevne komade koje će u svom ormaru poželjeti svaka žena. Kolekciju smo upotpunile couture komadima koji se stilski i koloristički sjedinjuju s komercijalnom linijom”, izjavile su Morana i Martina.

MAKE-UP: Saša Joković
HAIR: Milena Maršić (Salon Glamour)
STYLING: Ivana Pavić
MODEL: Zara Ružić (Color Models Management)

Pogledajte galeriju:

Povratak na Net.hr