Neodoljiva Kate izgleda bolje nego prije 15 godina

Petnaest godina nakon premijere originalnog filma, održana je i svjetska premijera 3D verzije hit-filma Titanic, a zvijezda crvenog tepiha bila je Kate Winslet.

Oscarom nagrađena glumica Kate Winslet izgleda sve mlađe, a njezino posljednje pojavljivanje na crvenom tepihu, kojim je prošetala poput prave holivudske dame, izazvalo je oduševljenje kako kritike, tako i publike.

U crnoj haljini Jenny Packham, sa svjetlucavim detaljima i istaknutim ramenima, Kate je crvenim tepihom prošetala u društvu kolega s kojima je glumila u ovom nagrađivanom filmu, Billyjem Zaneom i redateljem filma Jamesom Cameronom.

Kate je priznala i da se nema namjeru gledati gola u 3D verziji, ističući da neće gledati svoje golišave scene s Leonardom DiCapriom. ‘Grozno bih se osjećala da se gledam gola na velikom platnu, zar ne biste i vi? Nema šanse, neću to gledati. Za to ću vrijeme piti na šanku’, našalila se glumica.

Kada je izašao, prije točno 15 godina, film Titanic doživio je svjetsku slavu, zaradivši milijarde na svjetskim kinoblagajnama, a osvojio je čak i 11 Oscara. Winslet, koja je 2009. godine osvojila Oscara za ulogu u filmu The Reader, u Titanicu je tumačila osjetljivu aristokratkinju Rose DeWitt Bukater.

Kate ističe da bi gledanje mlađe sebe bilo ‘zaista čudno’. ‘To je kao da vas tjeraju da tri i pol sata gledate svoje stare fotografije. Taj dio je čudan, ali film je još uvijek predivan i izgleda nevjerojatno. Dugo nisam pogledala cijeli film u komadu, vidjela sam male isječke, ali tada sam bila sasvim drugačija osoba i izgledala sam znatno mlađe, a i gluma mi je bila uvelike drugačija. Nadam se da sam se barem po tom pitanju poboljšala’, kazala je osebujna glumica.

Povratak na Net.hr