FOTO: / Karl Lagerfeld proslavio globalni uspjeh Chanela u Parizu

shimmer fallback

Karl Lagerfeld proslavio je globalni uspjeh Chanela na Paris Fashion Weeku gdje su modeli hodali oko golemog globusa postavljenog ispod staklenog krova izložbenog prostora Grand Palaisa.

6.3.2013.
13:29
Play logo

Na globusu je postavljeno 300 Chanelovih zastava koje su predstavljale njihove dućane širom svijeta. Kreativni direktor Carl Lagerfeld izjavio je da je 'duh showa bila Chanelova globalizacija'. Širili su se diljem svijeta otkad je Coco Chanel otvorila prvi dućan u normandijskom gradiću Deauville.

Revija je ujedno bila i slavljenje dizajnera njemačkog porijekla, koji je obilježio tri desetljeća kreativnog vodstva čuvenog brenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mogu biti jako sretan. Kada sam započinjao prije 30 godina imali smo tri ili četiri butika. Ali nije u pitanju ego trip', kaže Lagerfeld.

Play logo

Na reviji je pokazano 79 različitih kombinacija inspiriranih sasvim novim idejama kao i preradama klasičnih, čime je Lagerfeld pokazao da je još uvijek kreativna sila s kojom treba računati.

Modeli, uključujući Caru Delevingne i Stellu Tennant, hodali su oko golemog globusa noseći kolekciju jesen/zima 2013-2014 pretežito u tonovima crne, plave, sive i bijele s dodacima ružičaste, ljubičaste i metalika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo