Trend koji preživljava iz sezone u sezonu, i to s dobrim razlogom

Karirano je u modi već nekoliko godina, bilo da je riječ o toplim ili hladnim, zimskim mjesecima, a ove sezone taj je trend i dalje u porastu s novim uzbudljivim komadima.

Baš kao što smo to vidjeli na modnim revijama prestižnih svjetskih marki, karirano je i dalje itekako prisutno među omiljenim trendovima. Primjerice, Celine su ovaj uzorak iskoristili na vunenim suknjama, dolčevitama i ostalim odjevnim predmetima primjerenim hladnijim mjesecima.

Ponovno oživljavanje grungea kao modnog trenda nije zaobišlo niti karirane predmete, baš kao što smo to vidjeli kod Saint Laurenta. Zimska kolekcija Stelle McCartney otkrila je još jedan način nošenja ovog uzorka, i to u obliku ogromnog kaputa koji ‘na prvu’ podsjećaju na pokrivače, dok je Jil Sander bila umjerenija, ali istovremeno učinkovita u uvođenju ovog uzorka u svoju kolekciju.

Trend su ubrzo ‘pokupili’ i modni brendovi dostupniji široj javnosti, i to u obliku uskih hlača i tajica, košulja i sakoa, jakni i kaputa. Svakako prolistajte našu fotogaleriju, možda dobijete poneku ideju kako da sami ‘isfurate’ ovaj trend.

Povratak na Net.hr