Kako odabrati najbolje tajice za vaš oblik nogu?

Obične crne tajice višegodišnji su hit kojeg su prihvatile žene diljem svijeta. Mislite da vama ipak ni jedne ne mogu stajati dobro? Možda samo niste našle odgovarajući par…

Ako želite nositi tajice no ne želite se uklopiti u masi i nositi jednostavne, crne, kao i 99% žena, razmislite o alternativama koje će vam dobro pasati.

Prvo razmislite o bojama. Tamnije boje kao što su ljubičasta, tamno smeđa i tamno siva mogu vas jednako vizualno smanjiti kao i crne, a u istoj mjeri mogu ostati sofisticirane, samo što su zabavnije.

Kad odabirete garderobu zapamtite da morate razmišljati o cjelini, jer će boje koje se nadopunjuju učiniti da djelujete vitkije i više.

Pazite na teksturu tajica, jer one koje ne prianjaju u potpunosti uz nogu, tj. sadrže manje elastina učinit će da vaše noge djeluju deblje i mlohavo, a tajice od trapera, koliko god popularne bile, stoje zaista malom broju žena, savršenih proporcija.

Pripazite i na duljinu. Većina tajica doseže do polovice listova ili malo iznad gležnjeva, što najbolje i odgovara većini žena.

Ako pak preferirate kapri tajice, pripazite da se ne zaustave na najdebljem dijelu lista, jer će ga tako samo još više rašiti, nego bi trebale stajati oko najužeg dijela lista, a iznimka su jedino žene koje imaju široke gležnjeve, jer bi one svakako trebale nositi tajice koje dosežu do ispod koljena.

Povratak na Net.hr