SNIMKA OBILAZI INTERNET

KAKO JOJ JE VLASTITA MAJKA TO MOGLA UČINITI? Mladenka uz nju pala u drugi plan – ‘Kad si gost na svom vjenčanju’

Snimka na kojoj mladenka prvi put ugleda raskošnu majčinu haljinu prikupila je više od milijun pregleda te 170.000 lajkova

Nepisano pravilo za goste na vjenčanju kaže da nije lijepo odjenuti bijelo jer je ta boja rezervirana isključivo za mladenku. A kakvo je pravilo za mladenkinu majku? Pa, ne bi li trebalo biti jednako?! Ova se mladenka frapirala vidjevši haljinu u kojoj ju je vlastita mama na kraju uspjela zasjeniti, prenosi The Sun.

Jane Lu svoje je iskustvo podijelila na TikToku, gdje je objasnila da haljinu svoje majke nije vidjela do samoga dana vjenčanja. Da stvar bude gora, sama mladenka odlučila se za jednostavnu, svilenu haljinu, dok je njezina majka kupila luksuznu vjenčanicu ukrašenu čipkom i sitnim detaljima.

BUDUĆA MLADENKA USRED PANDEMIJE ZAPRIJETILA GOSTIMA: ‘Tko mi ne dođe zbog koronavirusa, za mene je mrtav!’

@thelazyceo

I found out on the morning of MY wedding that my mum is wearing a white bridal gown! 🤦🏻‍♀️ #wedding #weddingfail #weddingdress #motherofthebride

♬ original sound – thelazyceo

‘Kad si gost na vlastitom vjenčanju’

“Moja haljina je jako jednostavna, njezina izgleda puno svečanije, kao prava vjenčanica”, rekla je Jane u videu. Snimka na kojoj mladenka prvi put ugleda raskošnu majčinu haljinu prikupila je više od milijun pregleda te 170.000 lajkova, a korisnici društvenih mreža složili su se da mladenka izgleda kao gošća na vlastitom vjenčanju.

“Ne, ja bih natjerala svoju majku da kupi novu haljinu iste sekunde”, komentirala je jedna korisnica. “Ja bih je zalila crnim vinom. Ti si dobra kći”, našalila se druga. “Kada si gost na vlastitom vjenčanju”, još je jedan u moru sličnih komentara.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr