banner

CRVENI TEPIH

KAKO IZGLEDATI SAVRŠENO NA OSCARIMA: Evo kakvim su se sve trikovima služile poznate glumice

Crveni tepih u noći Oskara zvjezdani je trenutak u kojemu svaki šav na haljini mora biti savršen, linija tijela besprijekorna, a svjetla reflektora i teleobjektiva ne praštaju. Zvijezde se za njega pomno pripremaju, prema priznanju Lady Gage, odluka o tome koju će haljinu obući, ponekad “pada” u zadnji trenutak, nakon neprospavane noći.

Ove godine apsolutni “must have” bio je dekolte do pupka, a stražnjica je morala biti izražena. Sve to ne pada s neba, rezultat je višemjesečnih priprema, a za savršen dojam ne biraju se sredstva.

POGLEDAJTE ŠTO SU ODJENULE ZVIJEZDE: Neke su zasjale, a neke neugodno iznenadile

Svaka žena zna kako za haljinu otvorenih leđa moraš imati čvrste grudi, pa ukoliko ti nisu “bogom dane” ili silikonske, sigurno će ih od sila gravitacije pridržavati flasteri za podizanje grudi, umetci ili kakav drugačiji genijalni izum stvoren samo da bi grudi u ovakvim dekolteima izgledale čvršće, veće i ljepše.

Budite uvjereni kako se ispod ovih haljina nosilo baš takve grudnjake, a to su tajne koje se, na crvenom tepihu ne otkrivaju.

IMAJU LI ONE ZRCALO? Ovo su najgore odjevene zvijezde na ovogodišnjim Oscarima

Što se stražnjice tiče i tu su si zvijezde malo pomogle, noseći posebne gaće s umecima. Na taj način stražnjica se doima većom i čvršćom, a linija struka postaje izraženija.

Ovisno o kroju i materijalu od kojeg je sašivena haljina, steznik je mnogima u ovakvim situacijama najbolji prijatelj.

Savršeno utegnuta može biti svaka, ak0 pomno bira haljinu sašivenu po mjeri, ispod koje nosi steznike, jastučiće, flastere, ukratko, donje rublje koje podiže što treba i uteže tamo gdje viška ne treba…

 

Povratak na Net.hr