Uberite jeftinije ono za čim muškarci otkidaju

Vrijeme je recesije i razumljivo da ćete paziti na svaku kunu, čak i sada kada je aktualno najveće sezonsko sniženje, no to ne znači da ne trebate postojeće i zasigurno već otrcano donje rublje zamijeniti novim.

Iako se u ovoj domeni sniženja, za razliku od onih na ostalu odjeću i cipele, uglavnom kreću oko 30 posto (iako se u nekim trgovinama na određene modele primjenjuje maksimalni popust od 60 posto), novo donje rublje nikada nećete dobiti po nižoj cijeni.

‘Nema pravila, sniženje je pa ljudi kupuju sve, nije im bitno je li neki grudnjak od čipke ili je, primjerice, od više svilenkastih materijala – sve se prodaje’, kazala nam je prodavačica u jednoj trgovini donjim rubljem.

Zanimljivo je i da je potražnja za grudnjacima na zrak s dvostrukom ‘dozom’ push-upa, koje vaše grudi mogu povećati za čak dva broja, ili push-up gaćicama koje vam garantirano daj guzu poput one kojom se hvali Jennifer Lopez, u značajnom porastu. Aktualno je i donje rublje koje vrši i ulogu steznika, a koje obećava naizgled pravilniju i isklesaniju figuru.

Za razliku od sniženja na odjeću i cipele koji će sasvim sigurno trajati do kraja siječnja ili u najbolju ruku do prvih dana veljače, sniženje na donje rublje u specijaliziranim će prodavaonicama, kazali su nam, trajati najvjerojatnije kroz cijeli drugi mjesec ili barem do prodaje zaliha, što vam ostavlja dovoljno vremena da si konačno priuštite neko bolje donje rublje.

Povratak na Net.hr