FASHIONISTICE POLUDJELE

HRVATICE VOLE BUDOIR: Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić imaju novu poslasticu

Već 15 godina na modnoj sceni Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić oduševljavaju domaće, ali i regionalne fashionistice. O njima redovno piše Harper’s BAZAAR, a poseban prilog o radu ove dvije regionalne kraljice couturea snimio je i čuveni New York Times.

Sestre Boudoir domaću, ali i regionalnu modnu scenu svojim potpisom dovele su na jednu sasvim novu razinu. Kreacije Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić san su mnogih djevojaka i žena.

‘SWEET FIFTEEN’: Budoir slavi 15 godina na tronu hrvatske modne scene

Svake sezone svojim kampanjam, koje potpisuje najboljih hrvatski modni fotograf Mladen Šarić, izazivaju oduševljenja i ukazuju na to koliko domaća moda može parirati svjetskoj.

Najnoviji komad koji su sestre Boudoir lansirale je jednostavna crna (likra i čipka) ili bijela tunika s čipkom. Ponekada su najjednostavnije stvari koje se podignu jednostavnim dizajnerskim potpisom najbolje rješenje i upravo ono što mnoge pripadnice nježnijeg spola u moru high street brendova trebaju i traže.

“Naše klijentice redovito od nas očekuju samo najbolje, a to i dobiju. Ako je komad jeftiniji, ne znači da mora biti i nekvalitetan, što je slučaj kod mnogih drugih trgovina. U svakom našem komadu mi se 100 % unesemo i trudimo se da je uvijek najbolji.

OMILJENI MODNI DODATAK SLAVNIH DAMA: Torbice Diane Viljevac postale hit u regiji

Naše tunike napravljene su od likre i čipke te su za svakodnevno nošenje. Vrlo su jednostavne, a efektne, i to su naše klijentice prepoznale. Već prvog dana kada smo odlučile objaviti teaser na Instagramu i Facebooku klijentice su nas zasule upitima i rezervacijama. Prvih 200 tunika otišlo je u rekordnom roku, za manje od tri dana. Tunike radimo i dalje, a uskoro očekujte i novu couture i novu Fiskultura kolekciju”, izjavile su Morana i Martina.

Povratak na Net.hr