FOTO: Jedina jakna koja nikada ne izlazi iz mode

Traper jakna je klasična, bezvremena i pristaje uz sve! Nezaobilazni je komad garderobe za proljeće, ali i prijelazno razdoblje s ljeta na jesen. Bez sumnje, tako će ostati još godinama…

Ove sezone traper jakne dolaze s retro predznakom, a ovaj komad odjeće možete iskombinirati s maksi haljinama i suknjama ili s omiljenim parom motorističkih čizmica.

Kada su u pitanju traper jakne, ove sezone poseban naglasak je na onima koje podsjećaju na ‘opasne’ motorističke jakne, a njih možete iskombinirati na omiljene uske hlače ili seksi suknju olovka kroja sa štiklama.

Traper sako također doživljava svoj procvat, no u nešto drugačijem obliku od onog na koji smo naviknuli. Bilo da se odlučite na ženstveno strukiranu ili predimenzioniranu varijantu, traper sako možete iskombinirati s uskim crnim hlačama uz koje ćete izgledati savršeno bez pretjerano puno truda.

Također, jedan od popularnijih odjevnih predmeta polako postaje i traper jakna bez rukava, koja se najviše ističe u kombinaciji sa šarenim košuljama ili haljinama. U priloženoj fotogaleriji pogledajte kakve sve traper jakne možete pronaći u dostupnim trgovinama i po kojim cijenama!

Povratak na Net.hr