Play ponuda

FOTO: / Vanda Winter kao princeza iz bajke

shimmer fallback

Vanda Winter novo je zaštitno lice eNVy room kampanje za proljetnu kolekciju koja je ove jeseni prikazana na Fashion.hr-u.

17.4.2014.
11:13
Play ponuda

eNVy room nas ovaj put odvodi u jedan sasvim nestvaran i čaroban svijet koji priziva sjećanja na bajke koje smo slušali i voljeli kao mali. Snjeguljica, Snježna kraljica, Zlatokosa...samo su neke od asocijacija koje opisuju ovu kampanju prikazanu kroz raskošne haljine iz modne kuće eNVy room. Bogata čipka, proljetne boje i ručno vezeni motivi cvijeća neke su od glavnih značajki ove kolekcije.

Kampanju potpisuje Šime Eškinja koji nam je objasnio inspiraciju fotografije: 'Ova je kolekcija prepuna boja. Kako bi dodatno naglasili taj kolorit dodan je element bajke prisutne kroz bijelu boju koja je ponegdje razbijena crvenim akcentom.'

O tome kako su odabrali Vandu za zaštitno lice, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma izjavili su: 'Vandu smo upoznali kada smo i ona i mi bili na početku karijere. Od tada bez prekida surađujemo. Ovo je logičan nastavak naše suradnje.'

'Dugogodišnja suradnja s eNVy roomom donijela mi je zanimljivu novu ulogu – ulogu modela u njihovoj kampanji. Iako u tome do sada nisam imala iskustva uživala sam, zabavila se i naučila specifična pravila jedne druge vrste seta', rekla je glumica i pjevačica Vanda Winter, zvijezda serije Stella.

Šminku potpisuje Sanja Agić, styling Lea Krpan, dok je za frizuru odgovorna Draška Topić.

Play ponuda
Play ponuda