FOTO: Obucite se za samo 25 kuna!

Svi znaju da je sredina siječnja idealna prilika da si, zbog velikog sezonskog sniženja, kupite odjeću po i do 70 posto nižim cijenama od onih uobičajenih, a jedan od artikala koji svakako idu na vrh popisa su majice.

Naravno, u ovoj je kategoriji izbor i više nego velik, sniženi su svi modeli i stilovi majica, od onih neutralnih boja do malo življih, od veoma tankih majica do džempera i ‘hoodica’, od vintage modela do onih basic, odnosno ‘običnjak’, a na vama je da izaberete.

Ovo je vjerojatno jedino doba godine kada si možete napuniti garderobu odjećom po smiješno niskim cijenama, čemu svjedoči i ponuda majica. Primjerice, one kratkih rukava za proljeće i ljeto ili pak tanke dužih rukava možete nabaviti po cijenama već od 25 kuna, dok ćete za malo deblje i atraktivnije modele morati izdvojiti od šezdeset kuna naviše.

Svakako pokušajte pronaći nekoliko kvalitetnih, zimskih debljih majica tako da budete potpuno spremni za idući zimski period, ali i nekoliko komada proljetnih i ljetnih majica koje će vam itekako dobro doći za nekoliko tjedana i mjeseci.

Ako niste ‘pri parama’, ne brinite! Prodavačice u dućanima koje smo posjetili prilikom ovog malog istraživanja otkrile su kako će sniženja svakako trajati do kraja prvog mjeseca te će se vjerojatno produžiti i početkom veljače, pa slobodno možete pričekati iduću plaću da se počastite kojim komadom odjeće.

Povratak na Net.hr