Nova kampanja ELFS-a neće vas ostaviti ravnodušnima

ELFS-i su za svoju novu jesen/zima kolekciju snimili zabavnu i uzbudljivu kampanju ‘Livin ‘La Vida Loca’ koja će neke nasmijati, neke šokirati, ali nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kolekciju će predstaviti na predstojećem Schwarzkopf Cro A Porter-u.

Najnovija jesen/zima kolekcija ‘Livin La Vida Loca’ modnog dvojca ELFS bit će prikazana u sklopu ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Porter-a koji će se održati od 23. – 26. 10. 2013. na Zagrebačkom velesajmu – Paviljon 1.

Svima poznata teza da tamo gdje je dvojac ELFS uvijek je dobra modna zabava i spektakl pokazala se točnom i ove godine. Vođeni tom idejom ELFS za svoju novu jesen/zima kolekciju snimio je zabavnu i uzbudljivu kampanju ‘Livin ‘La Vida Loca’ koja će neke nasmijati, neke šokirati, ali nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kao što se od njih i očekuje, zajedno sa Schwarzkopf Cro A Porter timom obećavaju pravi modni show o kojem će se pričati i raspravljati danima, jer reakcija publike je presudna.

Kampanjom simboličnog naziva ‘Livin’ La Vida Loca’ modni dvojac ELFS odvesti će nas na jedno ludo putovanje puno brzih i energičnih postupaka svih djevojaka i mladića. Iako se puno osoba može prepoznati u njihovim postupcima iz ELFS-a poručuje: ‘Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna’.

ELFS modna kolekcija podijeljena je u dva dijela. Prvi dio kolekcije sastavljen je od basic programa kojim dominiraju oversized T-shirti s predimenzioniranim loggotipima i printovima, pamučne haljine s raznim geometrijskim aplikacijama, traperice, suknje, zimske jakne, kaputi i ‘hit’ trenirke.

Dnevnim programom dominiraju haljine koje su prožete motivom lanaca, a tehnikom kombiniranja tiska i kristalnih aplikacija postignut je luksuzan izgled printa. Novitet ovaj put je u odabiru materijala, tako osim mirkomodala, legendarni model Chanel torbe 2.55 poslužio je kao inspiracija za dobivanje jedno sasvim novog materijala – prošivene kože koja je upotrebljena na jaknama, suknjama i torbama. Printovi su naglašeniji nego ikada, tako lajtmotiv cijele kolekcije su pegasi i srca koji su aplicirani na T-shirte, haljine i modne dodatke. Nova ELFS djevojka u svakodnevnom životu sada se priklonila grunge stilu i slobodna je u svojim modnim izborima.

Ovaj put uvode multifunkcionalnost u odijevanju kojeg su primijenili na program zimskih jakni i kaputa koji u nekoliko poteza zatvarača mijenjaju izgled i dužinu.

Večernja haljina i dalje ostaje nezaobilazna inspiracija dizajnera koji ovaj put haljini daju jedno novi lice čineći je predmetom žudnje svake žene.

Koloristički prevladavaju jarke bolje koje u kombinaciji s crnom, plavom ili bež dobivaju jedan fluidan spektar. Kolekcija kao i svaka do sada ne robuje strogom formom a ELFS djevojka nikada nije bila slobodnija.

I ovu kolekcija upotpunjenja je zanimljivim modnim dodacima poput remena, nakita, vunenih kapa s krznenim pomponima i torbama koji će zaokružiti cjelokupan izgled.

ELFS muškarac i dalje je ‘frajer’ bez obzira nosi li traperice, printane T-shirte ili hoodie majice jer za njega ELFS djevojka je uvijek fatalna.

Povratak na Net.hr